Sıcaklıklar artıyor! Yarın İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

Sıcaklıklar artıyor Yarın İstanbul, Ankara ve İzmirde hava durumu nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2016 14:28

Geçtiğimiz hafta tüm yurdu etkisi altına alan yağışlı hava yerini sıcaklara bırakıyor. Tüm yurtta sıcaklıklar mevsim normallerini üzerine çıkıyor. Peki, yarın hava durumu nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir’de hava sıcaklıkları kaç derece yükselecek? Yağış bekleniyor mu? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Okulların açılmasının ardından yağışlı bir hava tüm yurdu etkisi altına almıştı. Bugünden itibaren ise hava sıcaklıkları normallerin çok üzerinde seyredecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre sıcaklıklar artacak.

İSTANBUL’DA SICAKLIK 20 DERECENİN ÜZERİNE ÇIKACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi web sitesinden alınan verilere göre İstanbul’da sıcaklıklar 20 derecenin üzerini görecek. Yapılan duyuruya göre 16 Şubat 2016 Salı günü İstanbul’da en yüksek sıcaklık 21 derece, en düşük sıcaklık ise 12 derece olacak. Mevsim normallerini üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının bu hafta içi aynı şekilde geçmesi bekleniyor.

ANKARA’DA SALI GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK?

Başkent geçtiğimiz hafta sonu yağmura teslim olmuştu. Bugün itibariyle parçalı bulutlu ve güneşli bir havanın etkisine giren Ankara yarın da güneşli olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi web sitesinde yayınlanan rakamlara göre Ankara’da yarın en yüksek 19 derece en düşük ise 7 derece sıcaklık olacak. İlerleyen günlerde ise hava sıcaklıklarının aynı derecelerde seyredeceği ön görülüyor.

Haberin Devamı

İZMİR’DE HAVA SICAKLIĞI YAZ ETKİSİ YARATACAK

Diğer iki mega kentte hava sıcaklıklarının 20 dereceye yaklaşmasının yanı sıra İzmir’de hava sıcaklığı 20 dereceyi geçiyor. Bugün adeta yaz etkisi yaratan sıcak hava etkisini yarın ve tüm hafta boyunca devam ettirecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre İzmir’de 16 Şubat Salı günü hava sıcaklığı en yüksek 25 dereceyi görecek. En düşük derece ise 16 derece olarak belirlendi. Bu da İzmir’in diğer illerin aksine daha sıcak olacağı manasına geliyor.

İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR’DE YAĞIŞ BEKLENİYOR MU?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi web sitesinde yapılan uzun vadeli tahminlere göre İstanbul, Ankara ve İzmir’de 20 Şubat 2016 Cumartesi gününe kadar yağış beklenmiyor.

BAKMADAN GEÇME!