Sibel’in katilinden sağlık ekiplerine timsah gözyaşı

Güncelleme Tarihi:

Sibel’in katilinden sağlık ekiplerine timsah gözyaşı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2023 07:00

Evine gidip tartıştığı arkadaşı Sibel Kayman’ı tabancayla öldürüp “İntihar etti” ihbarında bulunan Mikail Kurulay’ın, sağlık ekiplerine “Sibel’imi yaşatın” diye bağırdığı anların görüntüleri ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Kocaeli İzmit’te önceki gün sabaha karşı, Mikail Kurulay, evine gittiği arkadaşı Sibel Kayman (25) ile tartıştı. Tartışma sırasında Mikail Kurulay, yanında bulunan tabancayı ateşledi. Göğsünden vurulan Sibel Kayman ağır yaralandı. Mikail Kurulay’ın, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp Sibel Kayman’ın intihar ettiğini söylemesi üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sibel Kayman, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sibel’in katilinden sağlık ekiplerine timsah gözyaşı



‘NE OLUR BENİ ÖLDÜRÜN’

Gözaltına alınan Kurulay, ifadesinde Kayman’ın silahı ateşleyip kendini vurarak intihar ettiğini söyledi. Ekipler yaptığı incelemede tabancayı Kurulay’ın ateşlediğini tespit etti. Kurulay, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklandı. Kurulay’ın savcılıkta da ifadesini tekrar ettiği öğrenildi. Olaydan sonra Sibel Kayman’ın ambulansa alındığı sırada yaşananların kamera görüntüleri ortaya çıktı. Bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, Kurulay’ın sağlık ekiplerine seslenerek, “Abla beni öldürün, ne olur abla. Abla ben öldürürüm kendimi, yaşayamam” dediği anlar yer aldı. Sık sık “Sibel’imi yaşatın” diye bağıran Kurulay’ın “Ben yapmadım. Yaşayamam abi. Bu nasıl iştir abi?” cümleleriyle bağırdığı anlar da kameraya yansıdı.

Haberin Devamı

DRAM DOLU BİR HAYAT

Öte yandan, Sibel Kayman’ın 2 aylık bebekken babasının bir cinayete kurban gittiği, 7 yaşına kadar annesi ile birlikte yaşadığı, daha sonra bir akrabasına evlatlık verildiği ortaya çıktı. Kocaeli Üniversitesi Muhasebe Bölümü mezunu olan Sibel Kayman’ın İzmit’te yalnız yaşadığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!