Sharon Stone’a en kötü kadın ödülü

Güncelleme Tarihi:

Sharon Stone’a en kötü kadın ödülü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2007 00:00

Sinema dünyasında her yıl olduğu gibi, "Hollywood’un en kötüleri" belirlendi. Sharon Stone, "Temel İçgüdü 2" filmindeki rolüyle en kötü kadın oyuncu seçildi. Shawn ve Marlon Wayan kardeşler, hem yazıp, hem yönetip hem de oynadıkları "Küçük Adam" filmindeki rolleriyle en kötü oyuncu ödülü aldılar.

Sharon Stone fotoğrafları için tıklayın

OSCAR’ın aksine sinema dünyasının en kötülerine verilen "Altın Ahududu ödülleri"nin (Razzie Ödülleri) bu yılki yıldızı ünlü aktris Sharon Stone oldu. Stone, "Temel İçgüdü"nün devamı olan "Temel İçgüdü 2" filmindeki rolüyle en kötü kadın oyuncu ödülüne layık görüldü. "Temel İçgüdü 2" ayrıca en kötü film, en kötü senaryo ve en kötü devam filmi kategorilerinde 3 ödül daha aldı.

Shawn ve Marlon Wayan kardeşlerin yazıp, yönetip oynadıkları "Küçük Adam" filmi ise 3 dalda ödül aldı: Wayan kardeşler, en kötü erkek oyuncu ve en kötü film ikilisi ödülüne layık görülürken, film de en kötü yeniden yapım seçildi.

"6. His", "İşaretler", "Köy" gibi filmleriyle büyük başarılara imza atan ünlü yönetmen M. Night Shyamalan ise "Sudaki Kadın" filmiyle en kötü yönetmen ve en kötü yardımcı oyuncu oldu.

Carmen Electra, "Buluşma Olayı" ve "Korkunç Bir Film 4" filmlerindeki rolleriyle en kötü yardımcı kadın oyuncu seçildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!