Sezen Aksu izdihamı

Güncelleme Tarihi:

Sezen Aksu izdihamı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 1997 00:00

Haberin Devamı

Most Production tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Rumelihisarı Konserleri, önceki akşam Sezen Aksu'nun Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampusu'nda verdiği konserle başladı. Kampusu dolduran yaklaşık 2 bin kişi, Aksu'nun şarkılarıyla coştu.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ve 22 şarkı seslendiren Sezen Aksu, performansıyla yine farkını ortaya koydu. Hayranlarının karşısına yeni saç modeliyle çıkan Aksu, şarkı aralarında yaptığı esprilerle de büyük alkış aldı. Konser boyunca biri siyah, biri beyaz olmak üzere iki kostüm değiştiren Sezen Aksu'ya 11 kişilik orkestra ve vokalde Tuğba ile Işıl eşlik etti. Perküsyon çalan Cihan'ın seslendirdiği ‘‘Halil İbrahim’’ adlı türkü de izleyiciden büyük alkış aldı.

Konsere ilgi çok büyüktü. Sponsor firma Renault'nun fazla davetiye dağıtması ve aşırı ilgi, konserde izdiham yaşanmasına neden oldu. Leyla Alaton gibi bazı tanınmış kişiler, konseri yerde oturarak izlediler. Yer konusunda zaman zaman tartışmalar yaşandı.

Konseri izleyenler arasında bulunan Aksu'nun oğlu Mithatcan, sıfır tıraşlı başı ile büyük ilgi çekti. Güler Sabancı, Raffi Portakal, Cemil İpekçi, Kenan Doğulu ve sevgilisi Ebru Akel, Nükhet Duru ve eşi Özalp Birol, Çelik, Serap Aksoy, Leman Sam, Aşkın Nur Yengi, Göksel, Şebnem Ferah, Defne Samyeli ile Eren Talu, Leyla Alaton ve Meltem Cumbul da izleyiciler arasında er aldı. Konserine Kalaşnikof adlı şarkıyla başlayan Sezen Aksu, bu şarkıyı Goran Bregoviç'in albümü için yaptığını ve ilk kez seslendirdiğini söyledi. Hisar konserleri Sezen Aksu'nun beş konserinin ardından yeniden Rumelihisarı'na taşınacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!