Sevgilisiydi babası oldu

Güncelleme Tarihi:

Sevgilisiydi babası oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2007 11:42

Sanatçı Kıraç,rol aldığı dizi de nişanlısı Ayşe Şule Bilgiç'in babasını canladırıyor.

Haberin Devamı

 Ayşe Şule Bilgiç'in fotoğrafları için tıklayın... 

"Gönül Salıncağı" adlı dizi de Kıraç, nişanlısı Ayşe Şule Bilgiç'in babasını canladırıyor.   Çocukluk aşkına takılı kalmış bir genç kız,  her şeye sahip ama mutsuz bir genç adam ve kendini ölüme terk etmiş bir köpeğin hikayesinin anlatıldığı dizi Ekim ayında ekrana gelecek. 

Pulsar başrolü kaptı 

Gerçek adı Pulsar Von Juliet olan Alman Kurdu, kendini ölüme terk etmiş bir köpeği oynuyor. Dizideki rolü için yaklaşık 9 aydır eğitmeni tarafından çalıştırılan Pulsar Von Juliet, gerçek hayatta pek çok şampiyonluğu bulunan bir arama kurtarma köpeği. Sahibi ve eğitmeni Erdinç Sarımusaoğlu; ‘Pulsar çok zeki bir hayvan ve kalabalık içinde çalışmayı çok seviyor. Onu set ortamına alıştırırken bu yüzden hiç zorlanmadım. Sahnelerimize de aylar önceden çalışmış olduğumuz için çekimler çok keyifli geçiyor. Pulsar ölmek üzere olan mutsuz bir köpeği oynamasına rağmen, sette kendini çok mutlu hissediyor. Yönetmenimiz de Pulsar’ın performansından oldukça memnun.’ diyor.  
 

Haberin Devamı

Ayşe Şule Bilgiç”in hem yazdığı hem de oyuncu olarak kamera karşısına geçtiği diziyi Şenol Sözmez yönetiyor.  Müziklerinde Kıraç imzası bulunan “Gönül Salıncağı” nda sanatçı ayrıca Ayşe Şule Bilgiç’in babası rolünde…Dizide  Umut Temizaş, Erdal Tosun, Ecem Uzun, Sinan Bengier, Nalan Yavuz, Serhat Özcan, Aybars Attilla, Müge Oruçkaptan, Devrim Parscan, Sibel Taşçıoğlu, Bülent Parlak ve Nur Fettahoğlu adlı oyuncular rol alıyorlar… Genç yaşta dul kalmış hayat dolu bir mahalle falcısı olarak kamera karşısına geçen Rock sanatçısı Pamela ve otoriter bir baba karakteriyle İskender Doğan dizinin sürpriz isimlerinden…


 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!