Sevgilisinin babasının kamyonetini yaktı

Güncelleme Tarihi:

Sevgilisinin babasının kamyonetini yaktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2009 13:15

İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde M.B., ilişkilerine izin vermeyen kız arkadaşının babasına ait kamyoneti kundakladı.

Başka sokaklardaki bir kamyonet ve motosikleti de kundakladığı ileri sürülen M.B. ve arkadaşı, olay yerine düşürdükleri cep telefonunu polis ekiplerine sorunca yakalandı.

Geçen çarşamba saat 01.30 sıralarında 5773/1 sokak üzerinde meydana gelen olayda, park halindeki kamyonette yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin alevleri söndürmesinin ardından yapılan araştırmada, kamyonetin kundaklandığı belirlendi. Polisin araştırmaları sırasında, olay yerine gelen ve şüpheli hareketlerde bulunan 23 yaşındaki M.B., ekiplere bu bölgede cep telefonu bulunup bulunmadığını sordu.

Kundaklama olayından kısa süre önce, yakın sokaklarda kundaklanan bir kamyonet ile bir motosikletin yanında bir bölümü yanmış halde cep telefonu bulan ekipler, M.B.'yi gözaltına aldı.

İNTİKAM İÇİN YAPMIŞ

Gasp Büro Amirliği'ne götürülen M.B.'nin yanında bulunan arkadaşı 23 yaşındaki E.T. de yakalandı. Sorgularında suçlamaları kabul etmeyen M.B.'nin, kız arkadaşıyla ilişkisine izin vermedikleri gerekçesiyle kızın ailesine ait kamyoneti kundakladığı saptandı. Diğer kamyonet ve motosikleti ise macera amaçlı kundaklamış olabilecekleri ileri sürüldü.

Olay yerinden ve ellerinde benzin kokusu bulunan M.B.'nin üzerinden elde edilen eşyanın incelemeye gönderildiği, sonucun ise henüz çıkmadığı bildirildi. Bu arada işlemlerin ardından adliyeye sevkedilen şüphelilerden M.B. tutuksuz yargılanmak üzere, E.T. ise savcıya verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!