Sevgilisini yiyen katil

Güncelleme Tarihi:

Sevgilisini yiyen katil
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 1999 00:00

Haberin Devamı

İngiltere, sevgilisini öldürüp parçalara ayıran ve makarnayla yiyen 24 yaşındaki katilin tüyler ürperten itiraflarını konuşuyor.

Sevgilisini tüyler ürpertici bir şekilde öldüren ve yiyen psikopat katil David Harker'ın ifadesine göre, çift, geçtiğimiz yıl Sevgililer Günü'nde bir barda tanıştılar. Dört çocuk annesi Julie Paterson, Harker'a kısa süre içinde aşık oldu. Ancak 32 yaşındaki Paterson, kendisinden 7 yaş genç sevgilisinin en büyük takıntısının seri cinayetler olduğundan habersizdi. İşsiz David Harker günlerini seri cinayet kitapları okumakla geçiriyordu.

Peynirli sos hazırladı

Julie ile tanıştığı günden beri onu öldürmeyi tasarladığını belirten David Harker, korkunç planını, birlikte parkta bira içtikleri gün uygulamaya koyduğunu söyledi. Eve gelir gelmez sevgilisiyle sevişen genç adam daha sonra onu taytıyla boğduğunu ve büyük bir soğukkanlılıkla parçalara ayırdığını belirtti. Julie'nin butundan bir parça doğrayıp pişiren katil bunu peynirli bir sos ile hazırladığı makarnasıyla yediğini itiraf etti.

Kuzuların Sessizliği gibi

Cinayeti itiraf ettikten sonra kendisiyle konuşan psikologlara en sevdiği filmlerin ‘‘Kuzuların Sessizliği’’ ve ‘‘Mekanik Portakal’’ olduğunu söyleyen David Harker ‘‘Kuzuların Sessizliği gibi filmlerin esin kaynağı benim gibi insanlar’’ diye konuştu. Psikopat katil yaşam boyu hapis cezasına çarptırıldı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!