Sevgilisine hava atarken kaza yaptı

Güncelleme Tarihi:

Sevgilisine hava atarken kaza yaptı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2007 00:00

Muğla’nın Bodrum İlçesi'nde, bara gelen müşterinin otoparka çekmesi için emanet ettiği otomobille, sevgilisine hava atmak isteyen garson genç, aşırı hız yapınca kontrolü kaybedip elektrik direğine çarptı.

Hurda haline gelen otomobilden güçlükle çıkarılan garson Serdal Türker (21), ağır yaralı kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Olay Bodurm'da dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte, Bodrum barlar caddesindeki bir restoran-bara gelen turizmci Mustafa Coşkun, otomobilinin kontak anahtarını, otoparka çekmesi için, kendini kapıda karşılayan garson Serdal Türker’e verdi. Mustafa Coşkun ve arkadaşları bara girerken, bir yıl önce Kastamonu’dan çalışmak için Bodrum’a gelen garson Türker, lüks otomobili otoparka götüreceği yerde, kız arkadaşının oturduğu Kıbrıs Şehitler Caddesi’ndeki evine doğru sürdü. Antik Tiyatro’nun önünde aşırı hız nedeniyle direksiyon kontrolünü kaybeden Türker, otomobille, önce orta tretuvara, ardından da elektrik direğine çarptı. Türker’in kullandığı otomobil çarpmanın etkisiyle paramparça oldu.

Hava yastığının açılmasıyla mutlak bir ölümden dönen Türker ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olaydan sonra hastaneye gelen Türker’in bir garson arkadaşı “Geçtiğimiz yıl yanımızda çalışmaya başlayan Serdal aşırı hız, lüks otomobil ve motosiklet tutkunuydu. Daha önce de müşteri otomobilleriyle aşırı hız yapıp kız arkadaşının evinin önündeki caddeden geçerek hava atardı. Kendini bu konuda çok uyarmıştık, ancak yararı olmadı” dedi.

Doktorlar garson Türker’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu ve hayati tehlikeyi atlatamadığını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!