Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali

Güncelleme Tarihi:

Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2007 09:43

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde düzenlenen, “14. Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali” etkinlikleri kapsamında, klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ile Ferhat Göçer konser verdi.

Haberin Devamı

Etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirilen açık hava halk konserlerine katılan Şenlendirici, bir saatten fazla kaldığı sahnede hayranlarını coşturdu.

Şenlendirici, kendisinden sonra sahne alan Göçer'in söylediği “Cennet” isimli şarkısının yarısında, ardından da, Cem Karaca'ya ait olan ve geçen hafta Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren sanatçı Barış Akarsu'nun da yorumladığı “Islak Islak” şarkısının tamamına eşlik etti.

Geçtiğimiz günlerde kavga ettikleri ileri sürülen Şenlendirici ve Göçer'in, söz konusu şarkının bitmesinin ardından birbirlerini tebrik ederek sergiledikleri samimi tavırları, “ikili, sevgi, barış, dostluk festivalinde barıştı” yorumlarına neden oldu.

Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, Şenlendirici ve Göçer'e, elpek bezinden yapılmış şal, Osmanlı çileği reçeli ile çeşitli hediyeler verdi.
İzdihamın yaşandığı etkinlik, havai fişek gösterileriyle sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!