Sette doğan aşklar

Güncelleme Tarihi:

Sette doğan aşklar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kamera önünde başlayan ilişkiler çok geçmeden gerçeğe dönüşüyor

Hollywood yapımlarında, Türk filmleri ve dizilerinde

Günümüzde pek çok büyük aşkın film setlerinde doğmasını artık yadırgamıyoruz. Kamera karşısında aşk sahnesi çeviren oyuncuların sonunda birbirlerine tutulmaları kaçınılmaz oluyor. Hatta bu yüzden de evli oyuncular, eşlerinin film setlerinde nöbet tutmaya başladılar. Hem Hollywood'da, hem de Türkiye'nin Yeşilcam sokaklarıyla dizi filmlere sahne olan mekanlarında...

Emma Thompson, Kenneth Branagh ile evliydi. 1995'te ‘‘Sense and Sensibility’’ filmini çevirirken rol arkadaşı Greg Wise'a aşık oldu. Kenneth Branagh ise birlikte film çevirdiği Helena Bonham Carter ile büyük bir aşk yaşıyor.

Kim Basinger, yakışıklı aktör Alec Baldwin ile mutlu bir yuva kurmasını 1991'de onunla birlikte çevirdiği ‘‘The Marrying Man‘‘ filmine borçlu.

Sinema dünyasını sürekli meşgul eden Elizabeth Hurley- Hugh Grant çifti de 1988 yılında ‘‘Rowing With The Wind’’ filminin çekimleri sırasında tanışmışlardı. Ancak Hugh Grant'ın arabada bir fahişe ile seks yaparken yakalanması ilişkilerini ciddi bir şekilde zedelemişti. Bu çiftin beraberliği hala devam ediyor. Sevgililer evlenmeseler de bir iş ortaklığı kurarak ilişkilerini sürdürmeyi başardılar.

Amerikan sinemasının en mutlu çiftlerinden biri olan Nicole Kidman- Tom Cruise çifti de 1990 yılında ‘‘Days of Thunder’’ filmini çevirirlerken birbirlerine aşık oldular. Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman, Tom Cruise'un eşi Mimi Rodgers'den boşanmasını bekledi. Şimdi ise karı koca çok mutlu.

Melanie Griffith, 1996 yılında ‘‘Two Much’’ filmini çevirirken rol arkadaşı İspanyol aktör Antonio Banderas'a aşık oldu. Kocasını ve çocuklarını bırakıp sevdiği erkekle beraber oldu. Bugün Melanie Griffith - Antonio Banderas çifti, Hollywood'un en gözde çiftlerinden biri...

Meg Ryan - Dennis Quaid çifti, 1988 yılında ‘‘Innerspace’’ filmini çevirirken tanıştılar. Uma Thurman ile Ethan Hawke da 1997 yılında ‘‘Gattaca’’ filmini çevirirken birbirlerine aşık oldular.

Aydan Şener ve Kerem Alışık ilk olarak Kumru dizisinde birlikte rol aldılar. Birlikteliklerini çevirdikleri ikinci dizi olan Hicran'la perçinlediler. Bir süre sonra aynı evi paylaşmaya başlayan ikiliden Aydan Şener: ‘‘Kerem ile her an bir sürpriz yapıp evlenebiliriz’’ dedi ama mutlulukları uzun sürmedi.

Kara Melek'te karı-koca rolünü oynayan Ece Uslu ve Ziya Kürküt'ün rolleri neredeyse gerçek olmak üzereydi ki, Ziya Kürküt: ‘‘Artık Ece'ye karşı hissettiklerim, sadece kardeşçe ve arkadaşça duygular. Aramızdaki ilişki bitmiştir’’ diyerek bombayı patlattı. Bir yıldır aynı evi paylaşan çift yollarını ayırdı...

Ebru Şallı ve Hamdi Alkan kuşkusuz son zamanların en çok konuşulan çifti. Evliliği, boşanması ve adının karıştığı aşk skandallarıyla olay kadın haline gelen Ebru Şallı, önceleri inkar etse de Reyting Hamdi'deki rol arkadaşı Hamdi Alkan'la olan ilişkisini artık gizlemiyor.

‘‘Sırılsıklam’’ dizisi için oyuncu arayan İbrahim Erkal, İzmir'deki Şafak Fişek Ajans'ın kataloğundan Melis Yamalıoğlu'nu seçti. Tercihini her zamanki gibi sarışınlardan yana kullanan Erkal, şimdi Yamalıoğlu ile aynı evi paylaşıyor.

Deli Yürek dizisinin seti, iki genç mankenin aşkına sahne oldu. Her ünlü çiftin yaptığı gibi aralarındaki duygusallığı önce reddeden Zeynep Tokuş ve Kenan İmirzalıoğlu daha sonra gizlenmekten vazgeçtiler.

Bugüne dek kimseyle adı çıkmayan Düvenci'nin hayatının dönüm noktası ‘‘Can'lı günler’’ filminin seti oldu. Kaan Girgin'le başrolleri paylaşan Ceyda Düvenci, gerçek hayatında da aktörle birlikte. Evlenmeyi planlayan çiftin tek sorunu, Girgin'in bir türlü boşanmak istemeyen eşi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!