Servis minibüsü durağa daldı: 1 ölü, 22 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Servis minibüsü durağa daldı: 1 ölü, 22 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2009 12:19

ADANA’da tarım işçilerini taşıyan servis minübüsü önce otomobile çarptı, ardından da durakta otobüs bekleyenlerin arasına daldı kazada otomobil sürücüsü 41 yaşındaki Aziz Algantekin öldü, 4’ü ağır 22 kişi yaralandı.

Kaza saat 06.00 sıralarında Karataş Yolu, Doğankent Beldesi girişinde meydana geldi. Solaklı beldesinden Adana’ya tarım işçilerini taşıyan Salih Canpolat yönetimindeki 01 YU 112 plakalı midibüs, Doğankent beldesi girişinde ana yoldan yan yola dönmeye çalışan Aziz Algantekin’in kullandığı 34 YRM 93 plakalı otomobile çarptı. Otomobili sürükleyerek okula gitmek için durakta bekleyen öğrencilerin arasına dalan minibüs daha sonra elektrik direğine çarparak durdu. Bir fabrikada ustabaşı olarak çalışan otomobilin sürücüsü Aziz Algantekin olay yerinde öldü.

Kazada, Atatürk Lisesi öğrencileri Sinan Üzer, Murat Korkular ve Mesut Yıldız ile tarım işçileri Yeliz Şimşek, Hatice Merk, Mehmet Yalaz, Ahmet Yalaz, Güneş Yalaz, Ayşe Yalaz, Halil Çiftçiler, Süleyman İlan, Gülistan İlan, Mesut Yıldız, Anıl Çiçek, Rabia Alkay, Yusuf Çiftçiler, Rabia Çiftçiler, İbrahim Çiftçiler, Fatma Çiftçiler, Makbule Çiftçiler, Habib Ay ve Mehmet Ay yaralandı.

Yaralılar, Adana Devlet, Çukurova Devlet ve Yüreğir Başkent hastanelerine kaldırıldı.

Olaydan sonra Adana Devlet Hastanesi'ne gelen Vali İlhan Atış, hastane yetkilileriyle görüşüp yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Yaralıları da ziyaret eden Vali Atış, ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!