Sertab Erener’in sesi Hollywood filminde

Güncelleme Tarihi:

Sertab Erener’in sesi Hollywood filminde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2003 01:36

Sertab Erener, Bob Dylan'ın ‘‘One More Cup of Coffee’’ şarkısı ile sesini dünyaya duyuracak. Bu yorum Masked & Anonymous filminde yer alacak.

Sertab Erener, 48. Eurovision Şarkı Yarışması'nda seslendireceği ‘‘Every Way That I Can’’ (Yapabileceğim Her Şekilde) adlı şarkıya da yer verdiği mini bir albümü çok yakında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Sony Müzik etiketiyle 21 Nisan’da çıkması beklenen çalışma, Erener'in sesini tüm dünyaya duyurması için de büyük bir fırsat yarattı. Yedi parçalık albümde bir Bob Dylan şarkısına yer veren Erener'e şans kapıları açıldı. Erener, albümde ünlü müzisyenin klasiklerinden biri olan ‘‘One More Cup of Coffee’’ adlı şarkıyı, Dylan'ın bizzat onayıyla seslendirdi. Erener'in yorumu ünlü sanatçı tarafından çok beğenildi. Sony Müzik Türkiye yetkililerinin açıklamasına göre Bob Dylan, bu şarkıyı başrollerinde Jessica Lange, Jeff Bridges, Penelope Cruz, John Goodman ve kendisinin rol aldığı ‘‘Masked & Anonymous’’ adlı filmin soundtrack'ine dahil etti. Larry Charles'in yönettiği, senaryosunu Sergei Petrov ile Rene Fontaine'in kaleme aldığı filmde Bob Dylan ‘‘Jack Fate’’ adlı bir karakteri canlandıracak. Film, şöhretini kaybetmekte olan bir şarkıcının (Bob Dylan), bağış konseri için sahneye dönmek zorunda kalmasıyla gelişen olayları konu alıyor.

Öte yandan Sertab Erener, 48. Eurovision Şarkı Yarışması'nda seslendireceği ‘‘Every Way That I Can’’ (Yapabileceğim Her Şekilde) adlı şarkıya olay yaratacak bir klip çekti. Umur Turagay'ın yönettiği klip, hem konusu hem de görüntüleriyle daha gösterime girmeden ses getirmeye başladı. Topkapı Sarayı'nda Sultan Abdülhamid'in odası ile bu klip için özel açılan Harem'de çekilen klipte, gözden düşen bir cariyenin tekrar padişahın ilgisini çekmek ve onun gözdesi olmak için yaptıkları anlatılıyor.

Bob Dylan’ın şarkısını seslendirdi

Sony Müzik Türkiye yetkilileri, ünlü müzisyen Bob Dylan'ın Sertab'ın yorumunu duyunca çok etkilendiğini ve bu yorumu, kendisinin de oynadığı ‘‘Masked&Anonymous’’ filminin soundtrack'ine alacağını söylediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!