Seri katilin hedefi kediler

Güncelleme Tarihi:

Seri katilin hedefi kediler
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 26, 2011 13:47

İngiltere'nin Runwell kasabasında kedi sahipleri bu günlerde epey tedirgin. Çünkü kasabada son 2 yılda 8 kediyi zehirleyerek öldüren bir seri katil kol geziyor.

Haberin Devamı

Essex bölgesi yakınlarındaki kasabada sekiz ev kedisinin, karaciÄŸer yetmezliÄŸine yol açan glikol içeren bir maddeyle zehirlenerek ölmesi, kedi sahiplerini ayaÄŸa kaldırdı.     Â

Sakinliğiyle bilinen kasabada evden dışarı çıkan kedileri zehirleyen kişinin kimliği, polisin bütün çabasına rağmen hala tespit edilemedi.

Bankacı Terry Lewis, iki yıl içinde üç kedisi öldürüldükten sonra kasabanın kedilerini korumak üzere kampanya başlattı.

Birer yıl arayla iki kedisini kaybeden Lewis, son olarak geçen ay üç yaşındaki kedisi Leo'nun öldürülmesinin ardından harekete geçti ve kasabadaki kedi sahiplerini seri katil konusunda uyarmak için kasabayı posterlerle donattı.

Posterlerin birkaç gün içinde gizemli bir şekilde parçalanması üzerine Lewis, kedilerinin tedavisi için harcadığı yüklü miktarda paraya ek olarak 3 bin pound harcadı ve yeni astığı posterleri korumak için özel güvenlik görevlileri tuttu.

Haberin Devamı

Ä°KÄ° KEDÄ° DE KAYIP         Â

Terry Lewis'le aynı sokakta yaşayan ve 18 aylık kedisi Tiger'ı geçen Aralık ayında kaybeden Michelle Hyatt da, şimdi diğer kedisi Sooty'nin başından bir an ayrılmıyor.

Caroline Middleton'ın geçen Ekim'de zehirlenen iki kedisi de tedavi edilmelerine rağmen geçen ay öldü.

Carol-Richard Howarth çifti, üç ay arayla kaybolan iki kedilerinin seri katilin eline düşmüş olabileceğinden endişe ediyor.

Kedilerinin fotoğraflarının bulunduğu el ilanlarını bütün kasabaya dağıtan çift, 7 haftalık kedileri Milo'yu korumak için de evlerinin çevresine bir güvenlik çiti ördü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!