Şenlendirici gazetecileri tehdit etti

Güncelleme Tarihi:

Şenlendirici gazetecileri tehdit etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2006 13:28

Ece Gürsel ile yakalanan klarnetçi Şenlendirici, "Doğacak çocuğuma bir şey olursa haberi yapanları yakarım" diye konuştu.

Manken Ece Gürsel ile birlikte Zeytinburnu'nda arabada görüntülenen ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, Gürsel'in bir şiir albümü yapmak istediğini ve fon müziği için de kendisinden destek istediğini söyledi. Eşinin 6 aylık hamile olduğunu hatırlatan Şenlendirici, “Çocuğuma bir şey olursa, bu haberleri yapan arkadaşları o zaman yakarım” dedi.

Zeytinburnu’nda gazetecilerin arabasında Ece Gürsel’le birlikte görüntülediği Hüsnü Şenlendirici, Fasıl Rakıları’nın düzenlediği yaz konseri için geldiği Antalya’da açıklamalarda bulundu. İki gündür yüzlerce telefon aldığını, bu konuyla ilgili konuşmadığını ve bundan sonra da konuşmayı düşünmediğini söyleyen Şenlendirici, Ece Gürsel’le Kaşıbeyaz Restaurant'a elele girdiği iddialarının gerçek olmadığını ileri sürdü. Ece Gürsel ile 8 ay önce tanıştıklarını belirten Şenlendirici, “Kız bir konserime geldi, film orada koptu. Neden? Çünkü daha önce hiçbir manken konserime gelmemişti. Boylu poslu yakışıklı bir adamın konserine, güzel bir manken gelince millet, ‘Bunlarda kesin bir iş var’ yorumunu yaptı. Yaygara ondan koptu” dedi. Gürsel'in çok güzel şiirleri olduğunu kaydeden ünlü klarnetçi, “Ve bir şiir albümü yapmak istiyor. İnsanlar artık şiir albümlerini al yapılarında müzikle sunmayı daha uygun görüyor. Böyle daha güzel oluyor. Biz bu projeyi görüştük. Adımı duyurmadan albüme müdahaleler ederek yardım edecektim. Çünkü Ece, benim arkadaşım. Zaten biz hiçbir zaman birbirimizi tanımıyoruz, görüşmüyoruz falan demedik” diye konuştu.

IŞIKLA ŞAŞIRIP KALDIM

Kendisi hakkında 10 gün önce gay diyen yazan gazetelerin, bugün Ece Gürsel ile birlikteymiş imajı sunduğunu belirten Hüsnü Şenlendirici, birlikte görüntülendikleri geceyi şöyle anlattı:

“Kaşıbeyaz Restaurant'ta arkadaşlarla yemekteyiz. Çıkmam gerektiğinde Ece Gürsel’i de evine bırakmayı teklif ettim. Eve bırakırken albüm hakkında konuşacaktık. Arabada giderken telefonum çaldı. Araç kullanırken telefonla konuşmayı sevmiyorum. Arabayı Zeytinburnu’nda bir cep'e çektim. Deniz kenarındaydı ama çay içilen falan bir yer değildi. Aleni yoldu. Telefonla konuşmaya başladım. Ve böyle hiç beklemediğim bir anda şak diye bir ışık yaktılar gözüme. Ben de şaşırdım. Hatta çalışan arabayı çalıştırmaya çalıştım. Ben bastım gaza yürüdüm. Baktım arkadan takip ediyorlar. Ben istediğim kadar anlatayım aramızda bir şey yok diye. Onun zaten bir arkadaşı var. O istediği kadar söylesin bizi böyle karman çorman edecekler. Ben de en iyisi dedim hiç konuşmadan herkes evine gitsin. Ama adamlar bizi iki araba takip etmeye başladılar. Israrlı takibi üzerine, gazetecilere Alman Hastanesi'ne gelin konuşalım dedim.”

ÇOCUĞUMA ZARAR GELMESİN

Evindeki durumunun da göz önünde bulundurulmasını isteyen Şenlendirici, arabada bir kızla yanyana olan görüntüleri, hamile eşine açıklamasının kolay olmadığını söyledi. Eve gider gitmez eşine durumu anlattığını belirten Şenlendirici, “İzlerse, duyarsa, yanlış anlamasın diye her şeyi anlattım. Karım 6 aylık hamile olduğunu bile bile gazetelerde ‘6 aylık eşi buna ne diyecek’ diye yazdılar. Eşimin psikolojisi bozulur da benim çocuğuma bir şey olursa, bu haberleri yapan arkadaşları o zaman yakarım” diye konuştu.

Diğer yandan Hüsnü Şenlendirici'nin Antalya'da bulunduğu sırada manken Ece Gürsel'in annesi Yıldız Gürsel ile Kaş İlçesi'ndeki bir butik otelde tatil yaptığı ortaya çıktı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!