Senet ve satırla gelen damadını evden vurdu

Güncelleme Tarihi:

Senet ve satırla gelen damadını evden vurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2013 00:00

Konya’da bir eğlence merkezinde garson olarak çalışan 1 çocuk babası Mehmet Özyıldıran (39), yaklaşık 1 ay önce satın aldığı 1500 TL değerindeki cep telefonunun senedini zorla kayınpederi işçi emeklisi Celal Karaçay’a (77) imzalattı.

Haberin Devamı

İlk borcu ödeyemeyen Özyıldıran, 1 hafta önce 2 bin lira değerinde bir cep telefonu daha satın alıp senedi yine kayınpederine imzalatmak istedi. Ancak kayınpederi Karaçay, senedi imzalamadı.

BALKONDAN TIRMANDI

Mehmet Özyıldıran, iddiaya göre 2 bin liralık senedi imzalatmak için 2 gün önce elinde satırla kayınpederi Celal Karaçay’ın evine geldi. Karaçay da senedi imzalamayacağını, evinden gitmezse de polis çağıracağını söyledi. Özyıldıran, bunun üzerine evden ayrıldı. Özyıldıran, önceki 20.20 sıralarında elinde senet ve satırla tekrar kayınpederi Karaçay’ın evine geldi. Karaçay da kapıyı açmadı. Özyıldıran da balkondan tırmanıp eve girmek istedi. Karaçay da, ruhsatsız av tüfeğiyle damadının üzerine ateş açtı. Sırtından yaralanan ve kanlar içinde kalan Özyıldıran, kaldırıldığı hastanede öldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!