Seks kasedimden bir kuruş kazanamadım

Güncelleme Tarihi:

Seks kasedimden bir kuruş kazanamadım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2013 11:54

Rick Salomon ile çekilen seks kasediyle ilgili sorulara cevap verdi.

Haberin Devamı

Bir zamanların sansasyonel ismi Paris Hilton, Slovenya'daki bir internet sitesini kapattırmaya çalışıyor.

Hilton otellerinin varisi ABD'li realite şov yıldızı Paris Hilton'ın eski günlerinden kalan anıları ile başı dertte. Bir zamanlar sansasyonel olayları ile gündemden düşmeyen Hilton, porno kaseti ile adını epey duyurmuştu. TMZ'nin haberine göre Hilton'un eski kaseti başına yeniden dert oldu.

Slovenya'daki bir internet sitesinin Hilton'un adını ve seks videosunu kullanarak oldukça popüler hale gelmesi ünlü yıldızı harekete geçirdi. Yasal yollarla siteyi kapattırmaya çalışan Hilton, domain adresini de kendi üzerine almaya çalışıyor.

BİR KURUŞ BİLE KAZANMADIM

Önceki gün Los Angeles Havaalanı'nda hayranlarına imza dağıtırken objektiflere takılan Hilton, 2004 yılında Rick Salomon ile çekilen ve 1 Night In Paris adıyla piyasaya çıkan seks kasediyle ilgili sorularla da karşılaştı. Havaalanında soruları cevaplayan Hilton "O kasetten tek kuruş bile almadım" diyerek bütün kazancın Salomon'un kasasına girdiğini ileri sürdü. O dönemde Hilton'un yayılmasını engelleyemediği bu kasetten milyonlarca dolar kazandığı ileri sürülmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!