Sekretere bıçak zoruyla tecavüz

Güncelleme Tarihi:

Sekretere bıçak zoruyla tecavüz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yenibosna'da dört gün önce hasta olduğunu söyleyerek gittiği doktor muayenehanesinde yalnız olan 34 yaşındaki sekreter Z.D.'ye bıçak zoruyla defalarca tecavüz eden 21 yaşındaki Tayfun Gürsoy kaçarken olay yerine düşürdüğü vesikalık fotoğrafı sayesinde yakalandı. Olay, Yenibosna, Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerindeki dahiliye uzmanı bir doktora ait muayenehanede meydana geldi. 21 yaşındaki Tayfun Gürsoy, soğukalgınlığı olduğunu söyleyerek doktora muayene olmak istediğini söyledi. İçeride bulunan 34 yaşındaki sekreter Z.D. doktorun tatilde olduğunu belirterek, ‘‘Ben randevuları düzenlemek için buradayım. doktor haftaya gelecek’’ dedi. Bunun üzerine muayenehaneden çıkan Gürsoy, sekreterin yalnız olduğu işyerine kısa bir süre sonra tekrar geldi. Sekretere birkaç yere telefon açacağını söyleyen ve izin alan Tayfun Gürsoy, açtığı telefonların meşgul olduğunu söyledi. Daha sonra yanında getirdiği büyük bıçağı çıkaran Gürsoy, 6-7 yıldır muayenehanede sekreterlik yapan Z.D.'ye saldırdı. Genç kızın boğazına bıçağı dayayan sapık, sekretere zorla tecavüz etti, daha sonra ellerini ve ayaklarını bağlayarak kaçtı.

Yaşadığı dehşet dolu dakikaların şokundan kurtulamayan Z.D. bir süre sonra güçlükle ellerini ve ayaklarındaki ipleri çözdü. Talihsiz sekreter, durumu hemen polis bildirdi. Olay yerine gelen polis öncelikle perişan haldeki Z.D.'yi hemen hastaneye kaldırdı. Olay yerinde bir erkeğe ait vesikalık fotoğraf bulan polis sekretere yaptırdığı teşhiste sapığın fotoğraftaki kişi olduğunu belirledi. Fotoğraftan yola çıkarak çevrede üç gün boyunca araştırma yapan polis sapığın kimliğini tespit ederek pusuya yattı.

Olaydan sonra kayıplara karışan sapık Gürsoy, bir arkadaşını arayarak paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Bunun üzerine arkadaşıyla işbirliği yapan polis Güngören'de buluşma yeri verdi. Parayı almak için olay yerine gelen Tayfun Gürsoy polisler tarafından yakalandı. Gürsoy çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!