Şehrin Melekleri 1.bölümde neler oldu? (2.Bölüm fragman izle)

Güncelleme Tarihi:

Şehrin Melekleri 1.bölümde neler oldu (2.Bölüm fragman izle)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2015 11:49

FOX Tv Şehrin Melekleri adlı yeni bir diziyle izleyici karşısına çıktı.18 Ağustos Pazartesi günü saat 21.00'da ilk bölümü yayınlanan dizi izleyiciden büyük beğeni topladı. İşte detaylar..

Haberin Devamı

Yapımcılığını Boyut Film’in üstlendiği yeni aksiyon dizisi “Şehrin Melekleri” bugün saat 21.00’da Fox Tv ekranında başlıyor. İstanbul ’da halk arasında, İstanbul emniyetinin başarısızlığına dair oluşan ön yargılar emniyet mensuplarını, suçun kalbine inecek genç bir ekip kurmaya itiyor. Bunun için emniyetin efsane amirlerinden Fırtına Cemal görevlendiriliyor. Cemal, kural tanımaz ama yetenekli genç polisleri toplayarak ekibini kuruyor.

DİZİNİN KONUSU

İstanbul’da halk arasında İstanbul emniyetinin başarısızlığına dair oluşan kanaat; emniyet mensuplarını, suçun kalbine inecek genç bir ekip kurmaya iter. Bunun için emniyetin efsane amirlerinden Fırtına Cemal görevlendirilir. Cemal, kural tanımaz ama yetenekli genç polisleri ekibine toplar. İstanbul’un masumiyetini çalanlar, şehri kan ve korkuya boğanlar için hiçbir şey eskisi kadar kolay olmayacaktır artık.

Haberin Devamı

OYUNCU KADROSU


Cenk Ertan (Cemal Tibet)

Cemal emniyetin asayiş, narkotik, organize suçlar, cinayet büro gibi bir çok kilit noktasında görev yapmış, her birimde olağanüstü başarılara imza atmış bir emniyet amiridir. Cemal 15 gün önce malulen emeklilik için dilekçesini vermiş ve inzivaya çekilmiştir. Cemal, malulen emekli olacağı sırada, özel ekibi kurması için teklif gelir. Başta teklifi reddeden Cemal, eski amiri ve idolü olan Adil devreye girince, görevi kabul eder. Fırat, İdil, Ertan, Mirza ve Aslıhan’dan oluşan ekibi kurar.

Ümit Kantarcılar (Gürkan Akad)

27 yaşında. Organize Suçlarla Mücadele Birimi’nde Başkomiser. Adil’in suikast emrini veren, İstanbul’daki suç odaklarının tepesinde yer alan, işadamı kisvesiyle karanlık işlerini gizleyen, mafya lideri Bedirhan Kuloğlu’nun emniyet içindeki bir numaralı köstebeği.

Yiğit Dikmen (Fırat Ünver)

Fırat, hırçın ve kural tanımaz yapısının yanı sıra olağanüstü yetenekli bir polistir. Prosedürü birçok kez çiğneyince, hakkında bir sürü mesleki soruşturma açılmış, iki kez rütbesi düşürülmüş ve Van’da bir mahalle karakoluna, karakol polisi olarak sürülmüştür.

Nilay Cafer (İdil Gündoğan)
Adil Müdür’ün kızı olan İdil, akademiyi birincilikle bitirmiş, özelikle mesleğin hukuki kısmını çok iyi bilen, iyi silah kullanan, ve görsel hafızası muhteşem olan yetenekli bir polistir. Bir süredir Organize Suçlarda Baş komiser olarak çalışan Gürkan Akad’la beraber çalışmaktadır.

Buse Varol(Aslıhan Aydın)
Aslıhan, başarı üstüne başarı kazanan genç bir polistir. 2 yıl önce akademiden mezun olmuştur. Kürtçe, Zazaca, Gürcüce, Lazca gibi birçok etnik dili konuşabilmektedir. Yakın dövüş savunma ve saldırı sanatlarında çok yeteneklidir.

Arda Hacıoğlu (Mirza Selimoğlu)

Mirza Polis Akademisinde kayıt masasında görevlidir. Sıradan ve sıkıcı bir işi vardır. Polis Akademisi’nde görev yaptığı yıllarda tanıdığı Mirza’nın olağanüstü yetenekli bir hacker olduğunu bilen Cemal, hiç tereddüt etmeden Mirza’yı da ekibe katmak için harekete geçer.

İsmail Volkan Akçaalan
(Ertan Höyükçü)
Ertan, narkotiğin gizli polisi olarak uyuşturucu kokusu aldığı her yere tebdili kıyafet giren, sempatisi ve oyunculuk yeteneği ile bir çok uyuşturucu tacirinin yanına kadar sokulup, onların yakalanmasını sağlayan, işini çok iyi yapan bir polistir.

Yavuz Pekdiker (Adil Gündoğan)

Adil, Cemal’in usta ve idol olarak gördüğü, bildiği her şeyi öğreten, yıllarca beraber çalıştığı amiridir.

Ünal Silver (Bedirhan Kurtoğlu)
55 yaşında. Banka ve finans kurumları sahibi ünlü bir işadamı. İşadamı kisvesi altında, mafyatik ilişkilerin olduğu karanlık dünyanın en önemli ismi. Beş yıl önce emniyet amiri Adil Gündoğan’a yapılan suikastın emrini veren kişi.

Tuğçe Karabacak (Leyla Kurtoğlu)
43 yaşında. Bedirhan’ın kardeşi. Cemal’in eski sevgilisi. Finans ve marketing uzmanı. İyi eğitimli. Cemal’le ayrıldıktan sonra abisinin mecbur kılması üzerine Kurtoğlu Holding’in yönetim kurulu başkanlığına geçmiş ve Bedirhan’ın yasal ve yasadışı para akışının kontrolünü yönetmeye başlamış.

Ayça Aras (Ceylin Duru Güney)
23 yaşında. Güzel, sevimli ve hareketli bir kız. Gazetecilik mezunu. fox tv’de stajyer muhabir olarak çalışırken tesadüf eseri yaptığı ‘Pazar yeri cinayeti’ haberi ile terfi ettirilerek polis muhabiri olur.

BAKMADAN GEÇME!