Şehrazat'ın geliri TEYEV'e bağışlandı

Güncelleme Tarihi:

Şehrazatın geliri TEYEVe bağışlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri Mehmet Köymen, 2007 İlkbahar-Yaz Couture koleksiyonunu önceki akşam Conrad Otel'de düzenlediği defileyle tanıttı. Defile öncesi bir de açık artırmanın yapıldığı gecenin geliri TEYEV'e bağışlandı.

Haberin Devamı

Defileden fotoğraflar için tıklayın

Mehmet Köymen, 2007 İlkbahar-Yaz Haute Couture tasarımlarını önceki akşam Conrad Otel'de düzenlediği "Şehrazat" adlı defileyle tanıttı. Kısa adı TEYEV olan "Türk Emniyet Teşkilatının Şehitleri, Malülleri, Dul, Yetimleri Eğitim ve Yardım Vakfı" yararına düzenlenen defilede Ece Gürsel, Şebnem Özinal, Neslihan Yavuzcan, Duygu Ulaş gibi mankenlerin yanı sıra pop müziğinin sevilen ismi Yeşim Salkım ile kızı Gizem de podyuma çıktı.

TEYEV Yönetim Kurulu Başkanı Fulya Cerrah ile Neval Güler'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen geceye ABD İstanbul Başkonsolosu Deborah K. Jones, Semra Özal, Ebru-Haluk Sanver, Kemal-Feryal Gülman, Buket-Hayrettin Taşdelen gibi birçok ünlü sima katıldı. Defile öncesi Uğur Antik A.Ş tarafından düzenlenen açık artırmadan elde edilen gelir de yine TEYEV vakfına bağışlandı. 1.70 karat pırlanta, 0.81 karat yakut işlemeli kolye 7 bin YTL'ye alıcı bulurken, pırlanta yüzüğü 6 bin YTL'ye Tülay Özmen, Türkiye'de sadece iki adet bulunan saati ise 15 bin YTL'ye Feryal Gülman satın aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!