Şehrazat vuruldu mu?

Güncelleme Tarihi:

Şehrazat vuruldu mu
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2007 00:00

Kanal D’nin, Salı akşamları Türkiye’yi ekran başına kilitleyen dizisi “Binbir Gece”nin önceki akşam ekrana gelen bölümü yine nefesleri kesti. İzlenme rekorları kıran dizinin bu bölümünün finalinde, kimliği bilinmeyen bir şahıs, silahını Şehrazat’a doğrultu ve tetiği çekti. Acaba Şehrazat vuruldu mu? Şimdi herkes bu sorunun cevabını merak ediyor.

Haberin Devamı

Kanal D’nin başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci’nin oynadıkları reyting rekortmeni dizisi “Binbir Gece”nin Salı akşamı yayınlanan 14. bölümü de Türkiye’yi ekran başına kilitledi ve izlenme rekorları kırdı.

Ekrana geldiği ilk günden itibaren Türkiye’nin gündemine oturan dizinin önceki akşam yayınlanan bölümü; A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 25.6 rating ve yüzde 60.3izlenme payı, Tüm Kişiler’de de yüzde20.5.rating ve yüzde 47.1izlenme payı ile yine birinci oldu.

 

Şehrazat vuruldu mu
Dizinin bu bölümünde; Şehrazat, ihale almasına izin vermediği bir şirketin yöneticileri tarafından taciz ve tehdit edildi. Ve finalde, bir silahın namlusu Şehrazat’a yöneldi. Silahtan çıkan merminin Şehrazat’a isabet edip etmediğinin cevabı ise ise dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümüne kaldı.

Haberin Devamı

Şimdi tüm Türkiye’ye Şehrazat’ın vurulup vurulmadığını ve bundan sonra neler olacağını merakla bekliyor.

 

Kanal D’nin, başrollerinde, Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Uğur Pektaş’ın oynadıkları sevilen bir diğer dizisi“Arka Sokaklar” da yine zirvede yer aldı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!