Şehit uzman çavuş Muhammer Arı'nın kızı acı haberi alınca fenalaştı

Güncelleme Tarihi:

Şehit uzman çavuş Muhammer Arının kızı acı haberi alınca fenalaştı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 11:39

Hakkari’nin Çukurca Çığılı üst bölgesinde terör örgütü PKK’lı teröristler ile girdikleri çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Muhammer Arı’nın ailesine acı haber verildi. Şehidin kızı Dilara Arı, acı haberi alınca "Ben babasız yaşayamam" diye feryat etti.

Haberin Devamı

Hakkari, Çukurca Çığlı Üs Bölgesi'nde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 6 askerden birisinin Afyonkarahisar’ın Bayat ilçe nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Muhammer Arı (30) olduğu kaydedildi.

Şehit haberin gelmesinin ardından, Arı’nın Cumhuriyet Mahallesindeki baba evine ateş düşerken, acılı aileye şehit haberini Bayat ilçe protokolü ile askeri erkan üyeleri verdi.

Şehit haberinin gelmesinin ardından Arı’nın baba evi Türk bayrakları ile donatıldı. Acı haberin verilmesi üzerine baba Mustafa ve anne Havva Arı ile birlikte aile üyeleri yasa bürünürken, aile üyelerini akrabaları ve komşularının sakinleştirmeye çalıştığı aktarıldı.

Şehit Arı’nın evli olduğu, eşinin Kayseri’de bulunduğu ve 10 yaşında bir de kız çocuğunun olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Askeri görevliler tarafından acı haberi alan şehit Arı’nın eşi Hacer ve kızı Dilara, gözyaşlarına boğuldu. Şehit Uzman Çavuş Muammer Arı'nın kızı Dilara, "Ben babasız yaşayamam" diyerek feryat etti.

Şehit uzman çavuş Muhammer Arının kızı acı haberi alınca fenalaştı


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!