Şehit ablası mitingde bayıldı

Güncelleme Tarihi:

Şehit ablası mitingde bayıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2007 17:34

Bartın’ın Amasra İlçesi’nde düzenlenen ‘Teröre lanet’ mitingine yaklaşık bin 200 kişi katıldı. Mitinge katılan şehit ablası Nazife Muratoğlu, baygınlık geçirdi.

Haberin Devamı

Kalabalık, miting için ellerinde Türk bayraklarıyla limanda toplandı. Mitingin başlayacağı saat 15.00 sıralarında, ilçe merkezinde şüpheli bir paket olduğu ihbarı yapıldı. Bartın’dan gelen bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan şüpheli paketten çöp ve naylon poşetler çıktı. Şüpheli paket nedeniyle yarım saat gecikmeli olarak başlayan mitingde yaklaşık bin 200 kişi Atatürk Meydanı’na yürüdü. Ellerindeki Türk bayrakları ve pankartlarla yürüyen kalabalık, ‘Kahrolsun PKK’, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘Hepimiz Mehmediz, hepimiz askeriz’ sloganları attı. Meydanda toplanan kalabalık, saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı’nı okudu.

Mitinge, kardeşi Lütfü Demirci’yi 1993’de Van’ın Çatak İlçesi’nde teröristlerle girişilen silahlı çatışmada şehit veren Nazife Muratoğlu da katıldı. Ancak, heyecana dayanamayan Muratoğlu baygınlık geçirdi. Miting alanında bekleyen ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Muratoğlu’nun heyecandan tansiyonunun düştüğü ve baygınlık geçirdiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!