SDÜ'de kayıtlar 4 Eylül'de başlayacak

Güncelleme Tarihi:

SDÜde kayıtlar 4 Eylülde başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2006 11:46

Süleyman Demirel Üniversitesinde (SDÜ) öğrenci kayıtları, 4 Eylülde başlayacak.SDÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, ÖSYM tarafından 10 bin 161 öğrenci kontenjanı verilen okulda, bu kontenjanlardan 9 bin 316'sına yerleştirme yapıldı.

Yetkililer, 4-11 Eylül tarihleri arasındaki kayıt döneminde, fakültelere 2 bin 765, meslek yüksek okullarına ise 6 bin 551 öğrencinin kayıt yaptırmasının beklendiğini bildirdiler.

Kayıt dönemi sonunda boş kalan kontenjanların ek yerleştirme ile doldurulacağını kaydeden yetkililer, yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin kendilerinden istenen belgelerle birlikte kayıt yaptıracakları fakülte ve meslek yüksekokuluna başvurmaları gerektiğini hatırlattılar.

Yetkililer, SDÜ'ye kayıt hakkı kazanan öğrencilere, postayla üniversiteyi tanıtıcı broşür, Yurt-Kur ve özel yurtlara ait bilgiler ile kayıtta istenen belgelere ilişkin evrakın gönderildiğini ifade ettiler.

BURDUR MAE ÜNİVERSİTESİ

Süleyman Demirel Üniversitesinden ayrılarak Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAE) adını alan Burdur'daki fakülte ve yüksekokullara kayıtlar da 4-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

MAE Üniversitesine, belirtilen tarihler arasında 4 bin 109 öğrencinin kayıt yaptırması bekleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!