Schalke'nin liderlik keyfi

Güncelleme Tarihi:

Schalkenin liderlik keyfi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2007 17:10

Haberin Devamı

ALMANYA 1. Futbol Ligi'nin 30. haftasında zirve mücadelesi iyice kızıştı. 59 puanlı lider Schalke evinde Cottbus'u konuk ederken ikinci sıradaki 57 puanlı Werder Bremen sahasında Cottbus ile karşılaşacak. Haftanın dev zirve maçında ise Stuttgart ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek.

HAMİT VE MESUT OYNUYOR, HALİL YEDEK

Schalke 04, Schalke Veltins Arena'daki rakibi Cottbus engelini aşıp liderlik koltuğunu bırakmak istemiyor. Schalke'de Hamit Altıntop ile Mesut Özil ilk 11'de oyuna başlayacak. İkizlerden Halil ise yine yedekler arasında olacak. 447 dakikadan beri kalesini rakip takımlara kapatarak gol yemeyen Schalke'nin genç kalecisi Neuer bu haftada bu rekorunu fazlalaştırmak azminde. Lig ikincisi Werder Bremen'de evinde Aachen ile oynayacak.

DEV MAÇ STUTTGART'TA

Haberin Devamı

Zirve mücadelesinden kopmak istemeyen üçüncü Stuttgart ile dördüncü sıradaki Bayern Münih, Stuttgart Daimler Benz Stadion'da mücadele verecekler. Haftalar öncesi tüm biletlerin kapış kapışa gittiği ve karaborsa da 300 ile 500 Euro arasında biletlerin alıcı bulduğu bildirildi. Almanya Kupası yarı final maçını oynayarak Wolfsburg'u 1-0 mağlup edip finale yükselen Stuttgart'ta keyifler yerinde. Ayrıca sakatlığı düzelen Serdar Taşcı yine kadroda. Bayern Münih'de ise oyun kurucusu Schweinsteiger'in sakatlığı teknik direktör Hitzfeld'i kara kara düşündürüyor. Eintracht Frankfurt ise evinde Bochum'u yenip düşme hattından uzaklaşıp derin bir 'oh' çekmek istiyor.

YILDIRAY-NURİ'YE KARŞI

Berlin Olimpiyat Stadı'nda Yıldıray Baştürk'lü Hertha, Nuri Şahin'in forma giydiği Dortmund'u ağırlayacak. Geçen hafta Bochum deplasmanından 3-1'lik galibyetle dönerek iyice rahatlayan Hertha ile ligde düşme tehlikesi yaşayan Dortmund arasındaki mücadele nefes kesecek. Ayrıca orta sahada Nuri ile Yıldıray arasındaki mücadelede de gözler iki mlilli futbolcumuzun üzerinde olacak. Ayrıca Wolfsburg-Bilefeld, Bayer Leverkusen-Nürnberg karşılaşmaları oynanacak.

PAZAR GÜNÜ 2 MAÇ

Almanya 1. Futbol Ligi'nde 30. hafta 22 Nisan Pazar günü saat 17.00'de başlayacak olan Hannover-Mönchengladbach, Hamburg-Mainz karşılaşmalarıyla tamamlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!