Schalke: “Hamit´i bırakmayız”

Güncelleme Tarihi:

Schalke: “Hamit´i bırakmayız”
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2007 12:05

Haberin Devamı

TÜRKiYE'ye transfer olacağı şeklinde haberler çıkan Hamit Altıntop´un gitmesine kesinlikle karşı olduğunu vurgulayan Schalke 04 Teknik Direktörü Mirko Slomka, Sezonun ikinci yarısında şampiyon olmak icin bütün futbolculara ihtiyacım var. Hiç bir futbolcumuzu göndermeyeceğimiz gibi Hamit´i kesinlikle bırakmam. O Schalke´nin dinamosu“ dedi.

Hamit Altıntop'un Schalke 04'de kesinlikle kalacağını ifade eden Slomka, şöyle konuştu:"Her transfer döneminde Hamit Altıntop ile ilgili haberler çıkıyor. Çıkmasıda doğal. Zira Hamit her takımda oynayabilecek çok yetenekli bir futbolcu. Bundesliga´da lider Bremenle ayn puandayız ve averajla ikinci sırada yer alıyoruz. Şampiyonluk mücadelesi veriyoruz, bu nedenle hiçbir futbolcumuzu kesinlikle satmayacağız. Hamit´i ise asla."

Hamit Schalke´de mutlu

Haberin Devamı

Hamit Altıntop'un Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığını dile getiren Schalke menajeri Müller´de "Bu haberler, futbolcuların üzerinden para kazanmak isteyen menajerlerin oyunu. Hamit , Almanya'da ve Schalke´de oynamaktan çok mutlu. İkiz kardeşi Halil´ide sezon başında transfer ettik. İkisi birlikte Gelsenkirchen'den ev aldılar ve çok sevdikleri anneleriyle birlikte oturuyorlar. Hamit ile önümüzdeki günlerde masaya oturacağız ve sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 2011 yılına kadar önceden uzatacağız" açıklamasını yaptı.

Sorun yok.

Hamit ile Schalke arasında hic bir sorun olmadığını belirten Müller :"Hamit de kardeşi Halil ile aynı yerde kalmak, birlikte futbol oynamaktan yana. Halil Altıntop ile de 2011 yılına kadar mukavelemiz bulunuyor. Hamit de sözleşmesini 2011 yılına kadar uzatacaktır. Hamit, kesinlikle Türkiye'ye gitmeyecektir, zira kendiside gitmeye sıcak bakmadığını bize söyledi“ dedi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!