Sayısal Loto'da 3 trilyon rüyası

Güncelleme Tarihi:

Sayısal Lotoda 3 trilyon rüyası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2002 02:06

Son iki haftada büyük ikramiyenin devretmesi üzerine Sayısal Loto’da ikramiye tutarı 3 trilyona doğru gidiyor. Ekonomik krizin maddi ve manevi olarak bunalttığı vatandaşlar, trilyoner olma hayalleriyle yatıp kalkıyor. Piyango bayilerinin önünde uzun kuyruklar oluşuyor.

Sayısal Loto'da ikramiyenin iki hafta devretmesinin ardından, büyük ikramiye dün akşam saatlerinde 2.5 trilyona yaklaştı. Aynı saatler itibariyle toplam oynanan miktar ise 7 trilyonu geçti. Yetkililer, bugün akşama kadar ikramiyenin 3 trilyona yaklaşmasının, hatta geçmesinin beklendiğini belirttiler.

Sayısal Loto'da bugüne kadar dağıtılan en büyük ikramiye 1999 yılında yaşandı. 13 Kasım 1999'da ikramiye 2.8 trilyondu. Bugün dağıtılacak ikrameyenin ise yeni bir rekor olması bekleniyor.

Art arda 2 haftadır 6 bilenin çıkmaması ve devredn ikramiyenin 3 trilyon liraya yaklaşması, vatandaşların Sayısal Loto bayilerine hücum etmesine neden oldu. 6 rakamı bilmek isteyenler arasındaki amansız yarış, Sayısal Loto bayileri önünde uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu.

SAHTE BİLETE DİKKAT EDİN

Vatandaşların trilyoner olma rüyaları, bu akşam yapılacak çekilişle büyük olasılıkla noktalanacak. Yine altı bilenin çıkmaması üzerine ikramiye, dördüncü haftaya devredecek. Önümüzdeki hafta da bilen çıkmazsa, ikramiye 5 bilenler arasında paylaştırılacak.

Sahtesinin çıkması üzerine seyyar bayilerden kupon almayan vatandaşların çoğu, sabit bayiler önünde sıraya girerek kuponlarını sabırla doldurdular. Bir kısmı ise, şanslarını makinelerden aldıkları hazır kuponla denedi.


4. hafta DA BİLEN ÇIKMAZSA PAYLAŞILACAK


Sayısal Loto'da, bugün 3. hafta çekilişi yapılacak. Eğer bugün ve önümüzdeki hafta da 6 bilen çıkmazsa, ikramiye 5 bilenler arasında paylaştırılacak. Yönetmelik gereği, büyük ikramiyenin astronomik rakamlara ulaşmaması amaçlanıyor. Bu nedenle 4. hafta da 6 bilen çıkmazsa, ikramiye 5 bilenler arasında paylaştırılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!