Sayım yapılan okulun önünde gerginlik

Güncelleme Tarihi:

Sayım yapılan okulun önünde gerginlik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2014 13:53

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonucuna tepki gösteren bir grup CHP'li, sandık tutanaklarının bulunduğu Çankaya'da bulunan Öğretmen Necla Kızılbağ Anadolu Lisesi önünde toplandı. Çankaya İlçe Seçim Kurulu yazılı Maliye aracının okula girmek istemesini engelleyen grup, araç içindeki kasanın kilidini kırarak içini kontrol etti.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonucuna tepki gösteren bir grup CHP’li, Çankaya oylarının birleştirme yerleri olan Nejla Kızılbağ Anadolu Lisesi önünde toplandı. Okulun kapısında polisler görev yaparken, yetkili olmayanlar içeri alınmıyor. Çankaya İlçe Seçim Kurulu yazılı Maliye aracının okula girmesi, burada bekleyen vatandaşlarca engellendi.

Vatandaşların tepkisi üzerine, araç kapıdan dönerek okulun karşısına park etti. Hükümet aleyhine sloganlar atan bir grup, aracın içini aradı. Araçta bulunan bir kasanın kilidini kıran gruptakiler, kasadan ilkyardım malzemesi ve yangın tüpü çıkması üzerine aracın etrafından ayrıldı. Lise önüne CHP Milletvekili Kamer Genç ve Levent Tüzel de gelerek vatandaşlarla sohbet etti. Okul girişindeki yoğunluk nedeniyle zaman zaman gerginlik yaşanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!