Satanistleri özel ekip araÅŸtıracak

Güncelleme Tarihi:

Satanistleri özel ekip araştıracak
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 30, 2002 07:58

Üsküdar Amerikan Lisesi öğrencisi Lara Falay'ın intiharıyla tekrar gündeme gelen Satanistler, İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde kurulan özel bir ekip tarafından araştırılacak.

Haberin Devamı

Çalışmaların başına ise İstanbul'daki Hizbullah operasyonu ve Üzeyir Garih cinayetinin ardındaki sis perdesinin aralanmasında önemli rol oynayan İstihbarat Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Niyazi Palabıyık getirildi. Üst düzey bir emniyet yetkilisi, ‘‘Yapılacak operasyonlarda, kamuoyu polisi, uzun saçlı ve dövmeli kişileri kontrol ederken görmeyecek’’ dedi.

SATANİZMİN GERÇEK YÜZÜ KANAL D'DE

Kanal D'nin gündem yaratan haber programı Haber Özel'te bu hafta ‘‘Satanizm’’ olarak adlandırılan sapkın düşüncenin arkasındaki fuhuÅŸ ve uyuÅŸturucu gerçeÄŸi ortaya konuyor. Kanal D'de bu gece saat 22.30'da yayımlanacak Haber Özel, bir zamanlar satanizmin labirentleri içinde kaybolmuÅŸ A.Ç. adlı bir gençle konuÅŸmayı baÅŸardı. A.Ç.'nin iddiasına göre Satanistler bir ahtapot gibi gençlerimizi sarıp yok ediyor. ArkadaÅŸlarıyla birlikte her ayın 3'ünde ve 13'ünde ÅŸeytan için ayinler düzenlediklerini söyleyen A.Ç, bu sözde ayinlerde bakire kızlara Satanist erkekler tarafından tecavüz edildiÄŸini belirtiyor. A.Ç, programda yaÅŸamlarının baharında intiharı seçen körpe bedenlerin beraberinde götürdüğü bir sırrı da açıklıyor. Genç adamın iddiasına göre her ÅŸey Satanist grupların kendilerine ‘‘Baba’’ adını veren liderlerinde düğümleniyor. Baba'lar sözde tarikatları içinde güç kazanmak için müritlerini intihar etmeye zorluyor.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!