Sarkıntılık iddiasına linç girişimi

Güncelleme Tarihi:

Sarkıntılık iddiasına linç girişimi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2010 15:37

KAYSERİ’de bir kadına sarkıntılık yaptığı iddia edilen A.D. (26) mahalleli tarafından linç edilmek istendi. Hastaneye kaldırılan A.D.’nin bacağından bıçaklandığı ve kafatasında kırık olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

AZ DAHA LİNÇ EDİLİYORDU / FOTO GALERİ

Melikgazi İlçesi Battalgazi Mahallesi Onur Sokak 17 numaralı evde yaşayan A.O. (27) tanımadığı bir şahsın kendisini taciz ettiğini ileri sürerek, durumu mahalledekilere anlattı.

Akşam geç saatlerde A.O.’nun evinin önüne otomobille gelen A.D’yi, mahalle sakinleri fark etti. Mahallede yaşanların otomobile doğru yürümesi üzerine A.D. Battalgazi Mahallesi’nden uzaklaştı. Ancak A.D. bugün öğle saatlerinde evin önüne tekrar geldi. Bu sırada aynı mahallede evi olan A.K. (26), A.O. (31), T.A. (40) ve T.B. (30) otomobilin camlarını taş atarak kırdı. Otomobilin kapılarını kilitleyen A.D’yi, mahalle sakinleri kırılan camdan çıkartıp bacaklarından bıçakladı. A.D. çok sayıda kişi tarafından dövülerek linç edilmek istendi.

POLİS KURTARDI

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, A.D.'yi mahallelinin elinden kurtararak, ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülmesini sağladı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından, durumu ağır olan A.D. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. A.D.’nin sol bacağında 3 bıçak yarası ve kafatasında kırık olduğu saptandı.

Olayla ilgili olarak A.K., A.O., T.A. ve T.B. gözaltına alındı, soruşturma sürüyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!