Sarıyer’de cami ve iş yerlerini su bastı

Güncelleme Tarihi:

OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 10, 2022 15:51

Sarıyer’de inşaat alanından gelen balçık cami ve iş yerlerine doldu. Balçık ve su İSKİ ekipleri ve vatandaşların çalışmasıyla tahliye ediliyor.

Haberin Devamı

Ä°stanbul’da dün akÅŸam saatlerinden itibaren etkili olan yaÄŸmur sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü. Ä°stinye’de inÅŸaat alanından gelen balçık ve NesliÅŸah Sultan Camii ve iÅŸyerine doldu. VatandaÅŸlar, gece saatlerinden itibaren yoldan gelen balçık ve suyu tahliye etmeye çalıştı. Cami ve iÅŸ yerlerine dolan su da vidanjörlerle çekildi.Â

Sarıyer’de cami ve iş yerlerini su bastı

"CAMİMİZ TEMİZLENDİKTEN SONRA İBADETE AÇILACAK"

İstinye Neslişah Sultan Camisi imam hatibi Cengizhan Birinci "Gece saatlerinde başlayan yoğun yağış nedeniyle su seviyesi sokağımızda yükselmeye başladı. İlerleyen saatlerde mahallenin üst kısmında bulunan inşaattan yoğun bir şekilde kum ve mıcır birikintisi gelmeye başladı. Çok kısa sürede sokaktaki mazgallar tıkandı. Su, önce caminin bahçesine daha sonra da camimizin iç kısmına ve lokale doldu. Mahalleli ile kendimiz tahliye etmeye çalıştık. Birikinti tahliye edilmediği için öğle saatlerinde başlayan yağmur yeniden camimize doldu. Şuan camimiz ibadete kapalı. Temizlendikten sonra yeniden ibadete açılacak" dedi.

Haberin Devamı

Belediye zabıta ekipleri su basan yerlerde inceleme yaparak zarar tespiti yaptı.

Sarıyer’de cami ve iş yerlerini su bastı

Sarıyer’de cami ve iş yerlerini su bastı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!