Sarı peruklu kapkaççı iki kez çarptı

Güncelleme Tarihi:

Sarı peruklu kapkaççı iki kez çarptı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2006 00:00

İskenderun'da 1.5 saat arayla bir kadınla genç kıza saldıran sarı peruklu kadın kapkaççı, suç ortağının motosikletiyle kaçarak izini kaybettirdi.

İSKENDERUN’daki ilk kapkaç olayı önceki akşam 19.00 sıralarında Dumlupınar Mahallesi’nde meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen sarışın bir kadın, alışveriş sonrası yaya olarak evine dönmeket olan Ayşegül Ataca’nın (30) arkasından yaklaşıp omzundaki çantasını almak istedi. Ataca, bağırıp yardım istedi. Sarı peruk taktığı anlaşılan kadın kapkaççı, çantayı alamayınca bu kez elindeki sebze meyve poşetini kaptı ve bir erkeğin kullandığı plakasız motosiklete binerek kaçtı.

Yerlerde sürüklendi

İkinci olay, ilkinden 1.5 saat sonra Şehitpamir Caddesi’nde meydana geldi. Durakta dolmuş bekleyen Helin Ay’ın (17) yanına yaklaşan motosikletin arkasında oturan sarışın kadın kapkaççı çantayı almaya çalıştı. Çantanın askısını bırakmayan Ay yere düşüp bir süre sürüklenince bırakmak zorunda kaldı. Ataca ve Ay’ın şikayeti üzerine polis, 30 yaşlarında olduğu ve sarı peruk taktığı belirlenen kadın kapkaççıyı aramaya başladı. 12 Ocak’ta da eşiyle yürümekte olan Nargihan Gül’ün (24) çantası motosikletin arkasında oturan bir kadın tarafından çalınmıştı. 3 olaydaki zanlıların da aynı kişiler olduğu sanılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!