Şans Topu sonuçları | Milli Piyango 3 kişiye kazandırdı

Güncelleme Tarihi:

Şans Topu sonuçları | Milli Piyango 3 kişiye kazandırdı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2017 21:16

Şans Topu çekilişinin 20 Aralık tarihli sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından açıklandı. Her çarşamba olduğu gibi bu hafta da heyecanla takip edilen Şans Topu sonuçlarına göre bu hafta büyük ikramiye üç kişi arasında bölündü. Peki büyük ikramiye hangi sayılara çıktı? İşte Milli Piyango Şans Topu sonuçları!

Haberin Devamı

Şans Topu sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından 20 Aralık tarihinde erişime açıldı. Geçtiğimiz hafta bir kişiye 736 bin liralık büyük ikramiye veren Şans Topu, sonuçları ile 20 Aralık akşamının merak konusu oldu. Bu haftanın toplam ikramiye tutarı 2 milyon 422 bin 143 TL olurken, büyük ikramiye için belirlenen tutar ise 726 bin 642 TL olarak duyuruldu. İşte, Milli Piyango İdaresi'nin açıkladığı 20 Aralık Şans Topu sonuçları bilgisi!

Şans Topu sonuçlarına göre bu hafta büyük ikramiye 3’e bölündü. Şans Topu’nda 242 bin lira ikramiye kazananlar kuponlarını Samsun, İzmir ve Ankara’dan yatıran üç vatandaş oldu. Bu hafta 5 bilenler ise 2 bin 137 lira kazandılar.

Büyük İkramiye Kazanan İl/ İlçe: ANKARA / ÇANKAYA – İZMİR / BORNOVA – SAMSUN / BAFRA

Haberin Devamı

Şans Topu'nun 862. hafta çekilişinde büyük ikramiye kazandıran rakamlar; 6, 10, 13, 16, 25 + 12 oldu.

ŞANS TOPU İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu çekilişi sonucunda; 1+1, 2+1, 3, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanır. Talihliler içerisinden;
5+1 bilenler Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden,

4+1 ve 5 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

1+1, 2+1, 3, 3+1 ve 4 bilenler de loto bayilerinden ikramiyelerini alabilirler.

Kazanılan ikramiyeler bir yıl içinde ilgili yerden alınmalıdır. Bir yıl sonunda alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu kuponunda iki sayı kümesi bulunur. Sayı kümelerinin birisinde 1’den 34’e kadar, diğerinde ise 1’den 14’e kadar sayılar yer alır. Birinci sayı kümesinden 5 tane, ikinci sayı kümesinden de 1 tane sayı işaretlenir. Çekilişte katılım sınırı bulunmaz, istenilen sayıda kolon doldurulabilir. Oynanan her kolon için ücret alınır. Şans Topu çekilişleri Çarşamba geceleri düzenlendiği için; Perşembe sabahından Çarşamba günü çekiliş saati öncesine kadar çekilişe katılım sağlanabilir.

BAKMADAN GEÇME!