Şanlıurfa'da 5 araç kundaklandı

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfada 5 araç kundaklandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2008 11:21

Şanlıurfa'da sabaha karşı park halindeki 5 araç kundaklandı.

Haberin Devamı

Şehitlik Mahallesi Meteoroloji Caddesi'nde bir apartmanın önünde park halinde bulunan 4 otomobil ile Yenişehir Mahallesi'nde bir öğrenci servis aracı, saat 04.30 sıralarında kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce üzerine tiner dökülerek ateşe verildi.

Araç sahipleri ve olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında, can kaybı yaşanmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.
Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından araçlar, otoparklara çekildi.

Yangında otomobili zarar gören İbrahim Ş, kimseyle husumetinin bulunmadığını belirterek, “Küçük patlama sesleriyle uyandım. Apartmanın önündeki araçlarımızın yandığını fark ettim. Birkaç kişi kaçıyordu. Polis ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla yangın söndürüldü”dedi.

Güvenlik güçleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

DİYARBAKIR'DA DA KUNDAKLAMA

DİYARBAKIR'da bir grup bankaya molotof attı, bir aracı da kundakladı.

Merkez Sur İlçesi'ndeki bir bankanın ATM'sine molotof kokteyli atıldı. Çıkan küçüp çaplı yangın söndürüldü. Yine merkez Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi'nde bir uzman çavuşa ait otomobil kundaklandı. Polis saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışmalara başlarken, polis dün gece olağan üstü güvenlik önlemi aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!