Sanal ‘proce’ üniversitesi

Güncelleme Tarihi:

Sanal ‘proce’ üniversitesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2003 16:40

‘Porof. Zihni Sinir’ karakteriyle, birbirinden ilginç ‘proce’lerin altına imza atan İrfan Sayar, şimdi de internette Türkiye’nin ilk sanal üniversitesini kurdu.

Haberin Devamı

Türkiye’nin ilk sanal üniversitesi önümüzdeki hafta açılıyor. İnternette www.zihnisinir.com adresinde, önümüzdeki haftadan itibaren eğitime başlayacak olan sanal üniversiteye, öğrenciler, Bulmaca Fakültesi’nin düzenlediği özgün bulmacalardan oluşan bir giriş sınavı ile kayıt olabilecek. Sanal üniversitede, öğrenciler kendi karakterini yaratıp, istediği fakülteye kayıt olacak, derslere katılacak, sınavlara girecek, yurt ortamını yaşayabilecek.
     
     Sanal para gerçek olacak

     İrfan Sayar, üniversitelerin endüstri tasarım ve grafik bölümlerinde okuyan öğrenciler ya da profesyonellerin, geliştirdikleri projeleri sergileyebileceğini ve kendilerini geliştirebileceğini söyledi. 

     Sanal üniversitede, her bir öğrenci, sponsorlardan birini seçerek, maddi destek alacak. Öğrenciler, sınavlar, sponsorluklar ve projelerden alınan sonuçlara göre ‘sanal para’ kazanıp, bunları Zihni Sinir’in İstanbul’da açtığı ve ‘proce’lerin gerçek tasarımlarının satıldığı mağazada harcayabilecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!