Samsun'da denize giren iki kiÅŸi boÄŸuldu

Güncelleme Tarihi:

Samsunda denize giren iki kiÅŸi boÄŸuldu
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 22, 2001 14:46

Haberin Devamı

Samsun'da, serinlemek için denize giren 2 kişi, boğuldu. Hava sıcaklığı ile birlikte, boğulma olayları da artıyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait Batı Park'ta bulunan Yalova Gemi Kafe'de çalışan 2 çocuk babası Adil Süer, işyerinin 150 metre uzağında arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için denize girdi. Yüzme bilmediği belirlenen Adil Süer, arkadaşlarının çabasına rağmen kurtarılamadı. 

19 Mayıs ilçesinde ise 68 yaşındaki Ahmet Alver, serinlemek için girdiği denizde boğuldu. Alver'in cesedi denizden çıkartıldı. Öte yandan, Samsun'da, son günlerde denizde boğulma olaylarının artması üzerine, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü önlemlerini artırdı. Vatandaşlar, her iki kuruma ait botlardan,  denizde fazla açılmamaları konusunda uyarılıyor. 

Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, sahil boyunca ekiplerin devriye görevi yaptığını belirterek,''Sahil Güvenlik Komutanlığı'yla ortak çalışıyoruz. Sahilden ve denizden denetimlerimiz sürüyor. Özellikle buaylarda boÄŸulma olayları artıyor. Vatandaşımızın görevlilerin uyarılarını dikkate almasını istiyoruz. Bizim amacımız can kaybının olmamasıdır'' dedi.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!