Salonun makul devleri

Güncelleme Tarihi:

Salonun makul devleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2006 00:00

Eve gelen giden çok. Komşular maç izlemeye uğruyor, arkadaşlar film seyretmeye. Salonunuz da büyük, TV seyretme mesafeniz 100 ekranın üzerine çıkmaya müsait. Likit kristal yerine plazma almayı düşünebilirsiniz demektir. Ama abartmayın, aşırı büyük ekran alıp seyir keyfinizi kaçırmayın.

Bağlantı ustası:

Panasonic TH-50PV60E


Plazma teknolojisi büyük ekran televizyonlar-da özellikle iyi sonuç veriyor. Bu detayı önemseyen Panasonic, büyük ekran ürünlerinin tümünü plazma cephesinde konumlandırmakta. Firmanın başarılı VIERA serisinden TH-50PV60 modeli, 127 santimlik ekranıyla büyük salon ve oturma odalarına yakışacak bir televizyon. 1366 x 768 piksel çözünürlük ve HD yayın desteği sağlayan ürün, gösterilen renklerin gerçekliği ve doygunluğunu geliştirmek için bazı özel tekniklere sahip. Televizyonu benzerlerinden ayıran bir diğer özellikse, başka Panasonic modellerinde olduğu gibi bu modelin de çok fazla harici bağlantıya izin vermesi. Oyun konsolundan DVD oynatıcıya tüm elektronik envanterinizi VIERA TH-50V60 çevresinde bir araya toplayabilirsiniz.

Yaklaşık fiyatı 8.000 YTL

Ekonomik seçim:

LG 42PC1RV


Eğer tüm teknik özelliklerin en yükseğini aramıyorsanız, ortalama fiyat kategorisinde oldukça güzel plazma televizyonlar bulmanız mümkün. Düz ekran konusunda kendini ispatlayan firmalardan biri olan LG’nin 106 santimlik 42PC1RV modeli, bütçenizi çökertmeden büyük ekran ihtiyacınızı karşılama iddiasında olan bir ürün. 852 x 480 piksel çözünürlük sunan televizyon, 10.000:1 kontrast oranıyla sorunsuz izleme olanağı sunuyor. LG’nin geliştirdiği, görüntü kalitesi arttırmaya yönelik bir dizi yazılıma sahip olan 42PC1RV, sahip olduğu iki hoparlör üzerinden çevresel ses etkisi verebilmek için SRS teknolojisini kullanıyor.

Yaklaşık fiyatı 3.600 YTL

En yeni nesil:

Pioneer PDP-507XA


Meraklıları, Pioneer’in geçtiğimiz aylarda duyurduğu yedinci nesil plazma teknolojisini heyecanla takip etmiştir. Pioneer, bu gelişmiş ekranlarını farklı fiyat kategorilerinden ürünlerle kullanıcılara sunmaya başladı. Firmanın 50 inç, yani 127 santimlik PDP-507XA modeli, 1366 x 768 çözünürlüğe sahip ve yüksek çözünürlüklü HD yayınlarla uyumlu. Televizyonun kendine özgü bir yanı, çok sayıda görüntü iyileştirme ve renk ayarı tekniğine sahip olması. Bu ayar seçenekleri, televizyonu profesyonel çalışmalarda kullanacak sanatçı ve yapımcılara da sesleniyor. Ürünün tasarımında ekran çerçevesinin inceliğine dikkat edilmiş. Böylece zaten oldukça büyük olan ekranın, kendisinden çok daha fazla yer işgal etmesi önlenmiş.

Yaklaşık fiyatı 9.900 YTL
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!