Salı gününden sonra tablo netleşecek

Güncelleme Tarihi:

Salı gününden sonra tablo netleşecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2010 00:00

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, salı günü il başkanlarının yapacağı toplantıda genel başkanlık konusunda tablonun daha net ortaya çıkacağını söyledi.

Bir yakınının nikahı için dün saat 18.30’da Ankara’dan İstanbul’a gelen Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı VİP Salonu’nda gazetecilerin, “Adaylıkla ilgili fikriniz değişti mi?” sorusuna “Hayır, ilk ne söylediysem bulunduğum yerdeyim” yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu “Salı günü il başkanlarımız toplanacak. Asıl salı günü belli olacak. Ondan sonra tablo biraz daha net olarak ortaya çıkacak” dedi.
Baykal’ın yerine konuşamam
Kemal Kılıçdaroğlu, istifa eden Deniz Baykal’ın geri döneceği yönünde bir izlenip edinip edinmediği konusunda ise “Ben o konularda yorum yapmak istemiyorum. Çünkü Sayın Baykal’ın iradesinin yerine geçip görüş bildirmek doğru değil. Ama edindiğim izlenimi söyledim. Sayın Baykal bir uzlaşma süreci içinde yeni bir aday belirlenebilirse o adayı destekleyebileceğini ifade etti” diye konuştu.
Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin “Yapılan bir ankette sizin genel başkan adaylığınıza yüzde 75 destek çıktı” demesi üzerine de “Kim destek veriyorsa teşekkür ederim” dedi. Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da bir nikaha katılacağını sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!