Sahte albay bu kez başkomiser üniformasıyla ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Sahte albay bu kez başkomiser üniformasıyla ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2007 10:52

ŞİŞLİ'de daha önce albay üniformasıyla yakalanan dolandırıcı, bu sefer de bardan çıkarken sahte başkomiser üniformasıyla yakalandı.

Haberin Devamı

Olay bugün saat 05.00 sıralarında Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Üzerinde başkomiser üniforması olan Salih Soğuksu, ‘Play Show’ adlı gece kulübünden çıktığı sırada devreyi görevi yapan Şişli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri tarafından farkedildi. Polis ekipleri hareketlerinden şüphelendikleri Soğuksu’yu durdurdu.

Şüphelinin kimliğini araştıran polisler Soğuksu’nun daha önce albay üniformasıyla yakalanıp hakkında işlem yapıldığı bilgisine ulaştı. Ayrıca bar çalışanlarından da bilgi alan polis ekipleri başkomiser üniformalı Soğuksu’nun sık sık bara gelerek ücret ödemediğini saptadı. Bunun üzerine polisler Soğuksu’yu kelepçeleyerek gözaltına aldı.

Polis otomobiline bindirilen sahte başkomiser Soğuksu, Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra polis merkezine götürüldü. Soğuksu, polis merkezine girerken görüntü almaya çalışan gazetecilere de tepki gösterdi. Soğuksu'nun üzerinden çıkan bir kurusıkı tabancaya da el kondu. Bir ara dolandırıcının götürüldüğü polis merkezinden çıkan başkomiserin “biz sahte değiliz” diye espiri yapması gülüşmelere neden oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!