Sahte aile hekimleri yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Sahte aile hekimleri yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2011 13:00

ANTALYA’da kendilerini ’aile hekimi’ olarak tanıtarak girdikleri evde 28 yaşındaki Selma Gül’ü iğneyle bayıltıp ziynet eşyaları ve dizüstü bilgisayarını çalarak kaçan 2 şüpheli polis tarafından yakalandı.

Olay, geçen 24 Ocak akşamı, meydana geldi. Ev kadını Selma Gül, kızı, 2 yaşındaki Melisa ile evde oturduğu sırada kendilerini ’aile hekimi’ olarak tanıtan takım elbiseli iki kişi gelmiş, tetanoz iğnesi diye bayıltıcı iğne yapıp bayılttıkları kadının üzerindeki ziynet eşyaları ile evde bulunan dizüstü bilgisayarı çalıp kaçmıştı. Küçük kızının saatler sonra uyandırdığı kadın, soyulduğunu anlamış ve polise başvurmuştu.

Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken, dün öğle saatlerinde Güzeloba Mahallesi’ndeki evlerin kapı zillerini çalan takım elbiseli bir kişi olduğu ihbarı yapıldı. Sevk edilen ekipler, kısa araştırmanın ardından elinde siyah çanta ve medikal malzeme bulunan 40 yaşındaki Mehmet Ö.’yü yakalayarak gözaltına aldı. Mehmet Ö., "Ben hırsız mıyım? Sağlık ürünleri satıyorum" dedi. Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı kapıdan satış yetki belgesi olduğunu söyleyen Mehmet Ö. Gasp Büro Amirliği’ne götürüldü.

Mehmet Ö. sorgulanırken, yine aynı mahallede benzer eşkale uyan bir sağlık personelinin daha olduğu ihbarını alan polis, 33 yaşındaki İdris İ.’yi de yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler, Selma Gül ile komşuları ve sitenin kapıcısı tarafından teşhis edildi.

İfadeleri alınan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!