Sağlıkçılara ücretsiz toplu taşıma uzatılacak mı? İşte en son gelişmeler

Güncelleme Tarihi:

Sağlıkçılara ücretsiz toplu taşıma uzatılacak mı İşte en son gelişmeler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2022 21:31

"Sağlıkçılara ücretsiz ulaşım uzatıldı mı?", sorusu gündemde yer almaya devam ediyor. Covid-19 ile mücadele sürecinde sağlık çalışanları İstanbul ve Ankara gibi illerde toplu taşımayı ücretsiz olarak kullanıyor. Peki, Sağlıkçılara ücretsiz toplu taşıma uzatılacak mı?

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre sağlık çalışanlarına toplu taşımada ücretsiz olarak yararlanma hakkı tanınmıştı. Sürenin bitmesine yakın, tüm gözler alınacak yeni kararda. İşte, bu kapsamda en son gelişmeler...

SAĞLIKÇILARA ÜCRETSİZ ULAŞIM NE ZAMANA KADAR UZADI?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Ocak Ayı İkinci Toplantısı, Yenikapı’daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde yapılmıştı. Sağlık çalışanlarının 30 Haziran’a kadar toplu ulaşımdan ücretsiz faydalanması da oy birliği ile kabul edilmişti.

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, sağlık çalışanlarına tanına ücretsiz Toplu Taşıma hakkı süresi 6 ay daha uzatıldı. Sağlık hizmeti veren kamu ve özel sektöre ait tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında çalışan personel, 30 Haziran 2022'ye kadar toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.

Haberin Devamı

SÜRE UZATILACAK MI?

30 Haziran'da bitecek sürenin uzatılıp uzatılmayacağına dair konular merakla araştırılıyor. Bu kapsamda henüz bilgi yok. Ayrıntılar netleştikçe haberimizde yer vereceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!