Ünlüler takımı yarışmacısı Sabriye Şengül kimdir? Survivor Sabriye Şengül elenecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Ünlüler takımı yarışmacısı Sabriye Şengül kimdir Survivor Sabriye Şengül elenecek mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 20:40

Ünlüler takımı yarışmacısı Sabriye Şengül, sevilen programın takipçileri tarafından oldukça göze batan isimler arasında yer almaya başladı. Survivor'da yaşadığı yalnızlıkla izleyicileri etkileyen Sabriye, arkadaşları tarafından her hafta eleme potasına sokulmasıyla ilgili göz yaşlarına hakim olamamıştı. Oyunlarda gösterdiği düşük performans yüzünden arkadaşlarını suçlayan Sabriye, bunun sebebini adada dışlanmasına bağlıyor. Sabriye Şengül'ün sevenleri ise bu akşam yaşanacak eleme de Sabriye'nin elenip elenmeyeceğini merak ediyorlar. Ünlüler takımı yarışmacısı Sabriye Şengül kimdir? Survivor Sabriye Şengül elenecek mi?

Haberin Devamı

Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı olan Sabriye Şengül, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Sabriye Şengül'ün ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalardaki performansı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Takım arkadaşları tarafından her eleme konseyinde adı çıkan Sabriye Şengül oldukça sitemkar tavrıyla dikkat çekiyor. Peki, Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Sabriye Şengül kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Kick Boks Dünya Şampiyonu Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi boksör ve kick boksçular arasında yer alıyor. Üç Türkiye şampiyonluğu bulunan Şengül, ayrıca K1 Dünya Karması Şampiyonluğu unvanına da sahip. 23 Nisan 2016'da İstanbul'da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıkan Şengül, Belçikalı Rakibi Vanessa De Waelle’yi puanla yenerek dünya şampiyonu oldu.

Haberin Devamı

Üçüncü kez eleme adayı olan Sabriye Şengül, hissettiklerini şu sözlerle ifade etti: "Artık potada olmak beni yoruyor" dedi. Sözlerine devam eden Ünlüler Takımı yarışmacısı, "Adada bazı arkadaşlar beni tanımıyor, en ufak şeyde çok sert çıkan bir insanım. Aslında çok iyi bir insanım, kimsenin arkasından konuşmadım, dedikodulara girmedim. Sevenlerime güveniyorum ve adada kalmak istiyorum. Bu verdikleri karar da beni düşürmedi daha çok güçlendirdi." 

BAKMADAN GEÇME!