Sabıkalı 3 yılda 4 polisi ısırdı

Güncelleme Tarihi:

Sabıkalı 3 yılda 4 polisi ısırdı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2006 11:34

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde gasp suçundan aranan 26 yaşındaki Mustafa Namık Kemal Yılmaz, kendisini yakalamak isteyen polis memuru 37 yaşındaki Mustafa Badanacı'yı önce sol elinden bıçakladı, sonra omzunu ısırdı. Kaçmak isteyen zanlı, olay yerine gelen diğer polisler tarafından yakalandı. ‘Jilet’ takma adıyla bilinen zanlının, geçen yıl Emniyet Amiri Engin Erkılınçoğlu'nun sağ kolunu, önceki sene de 2 polis memurunun kollarını ısırdığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Bahçelievler semti 1851/10 sokakta meydana geldi. Devriye görevini yapan Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gasp suçundan aranan ‘Jilet’ lakaplı Mustafa Namık Kemal Yılmaz'ı farkedince yakalamak için harekete geçti. Polislerden kaçmaya başlayan zanlı, sıkıştırılınca kendisini yakalamaya çalışan polislere elindeki bıçakla saldırdı. Polis memuru Mustafa Badanacı'yı sol elinden bıçakla hafif yaralayan zanlı daha sonra da boğuşma sırasında polis memurunun sol omuzunu ısırdı. Badanacı acı içinde kendisini yere atarken, olay yerine gelen takviye ekipler, yeniden kaçmaya çalışan zanlıyı yakaladı. Direnmeye çalışan Yılmaz, gözaltına alınıp karakola götürüldü. Hafif yaralanan polis memuru Badanacı, kaldırıldığı Karşıyaka Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Haberin Devamı

DAHA ÖNCE DE ISIRMIŞ

Zanlının geçen yıl ağustos ayında, yanındaki 6 kişiyle birlikte yedikleri midyelerin parasını vermediği, şikayet üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine bira şişeleriyle saldırdığı ve bu sırada kendisini yakalamak isteyen Emniyet Amiri Engin Erkılınçoğlu'nun da sağ kolundan ısırdığı belirtildi.

Hırsızlık, yol kesme, yağma, adam kaldırma, esrar kaçakçılığı ve uyuşturucu madde satmak, polise mukavemet gibi suçlardan sabıkası ve poliste kaydı bulunan Mustafa Namık Kemal Yılmaz'ın, 2004 yılında da Bostanlı semtindeki bir hırsızlık olayı sırasında, kendisini suçüstü yakalayan polis memuru Şinasi Bor'un kolunu ısırdığı, yakalandıktan sonra sağlık kontrolü için Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne götürüldüğünde bu kez hastane polisi Halil Yancı'nın kolunu ısırdığı bildirildi. Her yakalandığında kendilerini ısırması nedeniyle polislerin ‘ısırgan’ adını verdikleri Mustafa Namık Kemal Yılmaz'ın, işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!