Russell Crowe'un Türkiye gezisi meğerse film içinmiş

Güncelleme Tarihi:

Russell Croweun Türkiye gezisi meğerse film içinmiş
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2013 12:18

Kısa bir süre önce Türkiye'ye gelerek tatil yapan Russell Crowe'un asıl amacının, film çekeceği Çanakkale'nin tarihi yerlerini yakından görmek olduğu anlaşıldı.

Haberin Devamı

Gladiator, Akıl Oyunları ve Robin Hood gibi filmleriyle tanınan, şu an da gişe rekorları kıran Man of Steel filminde rol alan Avustralyalı ünlü aktör Russell Crowe, Çanakkale Savaşı’nın konu edildiği ‘The Water Diviner’ filminde hem yönetmen hem oyuncu olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Çanakkale Savaşı’nda kaybolan iki oğlunu arayan Avustralyalı babanın 1919’da Türkiye’ye gelişini anlatan filmi Çanakkale’de çekecek olan ünlü aktör, senaryosunu Andrew Knight ve Andrew Anastasios’un yazdığı film için görüşmelerini sürdürüyor.

 

Bu yılın sonlarına doğru çekimlerine başlanılması planlanan ‘The Water Diviner’ Avustralya ve Türkiye’de çekilecek ve başarılı oyuncunun ilk yönetmenlik deneyimi olacak.

 

Haberin Devamı

Çanakkale’de keşif gezisi

 

Oscar ödüllü aktör Crowe, geçen ay Barbados bayraklı ‘Latiko’ adlı lüks tekneyle Çanakkale’ye gelmişti. Gelibolu Yarımadası’ndaki milli parkı, Anzak Koyu’nu, Avusturalya ve Yeni Zelanda mezarlıklarını ziyaret eden Crowe, daha sonra İstanbul’a geçmişti. Türkiye sahillerini çok beğendiğini belirten oyuncu, İstanbul'daki tarihi mekanları da dolaşmıştı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!