Ruslana'nın konseri iptal

Güncelleme Tarihi:

Ruslananın konseri iptal
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2006 00:00

Türkiye'de bir dizi konser vermek için gelen, 2004 Eurovision Şarkı Yarışması birincisi, Ruslana Lyzichko'nun Marmaris Amfi Tiyatro'da vereceği konser iptal edildi. Şarkıcının basın danışmanı konserin ses ve ışık sisteminin yetiştirilememesi nedeniyle iptal edildiğini açıklarken, önce 75, ardından 40 YTL'den satılan biletlere talep olmadığı için iptal edildiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Ukraynalı 2004 Erovision Şarkı Yarışması birincisi ve Ukrayna Parlamentosu Naşa Ukraina (Bizim Ukrayna) Partisi Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Ruslana Lyzichko, Antalya Aspendos’taki konserin ardından Marmaris Amfi Tiyatro'da konser vermek için akşam saatlerinde ilçeye geldi. Konser öncesinde kaldığı Martı Resort Otel'e geçen Ruslana, saat 21.30'da Marmaris Amfi Tiyatro'da vereceği konser öncesi dinlenmeye çekildi. Konserin başlamasına 1.5 saat kala konserin iptal edildiği açıklandı.

KONSERE 1.5 SAAT KALA İPTALİ AÇIKLANDI

Şarkıcının basın danışmanı tarafından saat 20.00 sıralarında konserin iptal edildiği açıklandı. İptal nedeni olarak yapılan açıklamada ses ve ışık sistemini kuran firmanın sahneyi zamanında yetiştirilememesi gösterildi. Marmaris konseri için bilet alanların 1 Temmuz Bodrum'da verilecek olan konsere ücretsiz götürüleceği belirtildi. Konserin iptalinden haberi olmayan az sayıda bilet alan seyirci ise amfi tiyatronun boş ve konser olmadığını görünce kapıdan geri döndü.

Haberin Devamı

Konser biletlerinin 75 YTL'den satışa çıkarıldığı, talep olmadığı için bilet fiyatının 40 YTL'ye indirildiği, fakat yinede yeterli bilet satılamadığı için konserin iptal edildiği ileri sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!