Ruhsat yerine bira açacağı, ehliyet yerine ağrı kesici

Güncelleme Tarihi:

Ruhsat yerine bira açacağı, ehliyet yerine ağrı kesici
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2012 20:52

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde çalışır halde park ettiği otomobilde sızıp kalan sürücü 32 yaşındaki Soner Y., belgelerini isteyen polise ruhsat yerine bira açacağı, ehliyet yerine ağrı kesici uzattı.

Fethiye’de Soner Y., saat 01.00 sıralarında Adnan Menderes Bulvarı üzerinde aracını durdurdu. Çalışır halde yol ortasında duran 48 HE 080 plakalı otomobilin direksiyonunda uykuya dalan Soner Y.’yi görenler polisi aradı. Olay yerine gelen trafik ekipleri, Soner Y.’den ehliyet ve ruhsat istedi. Konuşmakta dahi zorlanan sürücü, ruhsat isteyen isteyen polislere bira açacağı uzattı. Bunun üzerine polis ekipleri alkollü sürücüden motoru durdurup otomobilden inmesini istedi.

Söylenenleri anlamakta zorlanan sürücü, çevredekilerin yardımıyla araçtan inebildi. Polis motoru durdurup ruhsatı kendisi alırken, sürücü ehliyetini bulamadı. Israrla ehliyeti istenen alkollü sürücü, otomobile dönüp bu kez polislere ağrı kesici vermek istedi. Otomobil sürücüsü ve polis arasında yaşanan diyalog, çevredekileri gülme krizine soktu. Ehliyetini uzun aramalar sonucu cüzdanında bulan sürücü, polislerden kendisini olay yerinde bırakmasını istedi.

Ayakta durmakta zorlanan ve bir ara yere de düşen sürücünün otomobili, çevredekilerin yardımıyla yol kenarına çekildi. Daha sonra ekip otosuna bindirilen Soner Y., polis tarafından evine bırakıldı. Soner Y.’ye eksik evrakı bulunmadığı ve aracı park halinde olduğu için herhangi bir cezai işlem uygulanmadı.

RUHSAT YERİNE AÇACAK VERDİ / WEB TV
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!