Rosalinda'nın kaynanasını kaçırdılar

Güncelleme Tarihi:

Rosalindanın kaynanasını kaçırdılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2002 00:12

Meksika, ünlü kızkardeşlerin kaçırılma öyküsüyle çalkalanıyor. ‘‘Maria Mercedes’’ ve ‘‘Rosalinda’’ gibi pembe dizilerin süperstarı, şarkıcı Thalia'nın aktris ve şarkıcı ablaları Laura ve Ernestina Sodi'nin ortadan kaybolması üzerine polis önceki gün geniş çaplı bir arama başlattı.

Thalia'nın kaçırıldığı tahmin edilen ablalarından Laura Sodi, Rosalinda adlı dizide, Thalia'nın canlandırdığı Rosalinda'nın kayınvalidesi rolünü oynuyor.

Mexico City'nin Başsavcısı Bernardo Batiz düzenlediği basın toplantısında, ‘‘Geçen hafta sonunda başkentteki bir otoyolda kızkardeşlere ait bir otomobil, hemen yakınlarında da Laura Sodi'nin altı ay önce çalındığını ihbar ettiği spor bir araç bulduk. Otomobiller ve kızkardeşler konusunda polise bilgi verilmedi’’ dedi. Thalia'nın ailesi ise kaçırılma haberleriyle ilgili sessiz kalmayı yeğledi.

Meksika'daki kaçırılma olayları rutinleştiğinden polise başvurulmuyor ve haber niteliği taşımıyor. Kaçırılanların yakınları, olayda yetkililerin de parmağı olabileceği endişesiyle sessiz kalmayı yeğliyor. Ancak kaçırılanlar, dünyanın tanıdığı, taptığı masum ve seksi Thalia'nın kızkardeşleri olunca polis alarma geçiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!