Roman mahallesinde kavga: 8 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Roman mahallesinde kavga: 8 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2010 13:31

ADAPAZARI'nda Romanların yoğun olduğu Yeni Mahalle'de 42 yaşındaki Muammer Keçeci, iddiaya göre evini taşladıkları için kavga ettiği kişilere pompalı av tüfekle ateş açtı.

Olayda, 3'ü çocuk, 7 kişi yaralanırken, Keçeci de mahalleli tarafından dövülüp, bıçaklandı.

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Romanların yoğun olduğu Yeni Mahalle'de meydana geldi. Muammer Keçeci, daha önce evinin camını taşlayan çocukların aileleriyle gün içinde tartıştı. Tartışma, araya giren mahalle sakinleri tarafından sona erdirildi. Ancak gece, çocukların ailelerinden Ersen A., Yaşar G., Sefik T. ile Yıldırım T., Keçeci'nin evinin camını taşlayınca kavga çıktı. Kavga sırasında Muammer Keçeci, evdeki pompalı av tüfeğiyle grubun üzerine rastgele ateş etti. Olayda, Ersen A., Yaşar G., Şefik T., Yıldırım T. ile Ş.A. ve 2 çocuk yaralandı. Saldırıya tepki gösteren mahalle sakinleri yakaladıkları Keçeci'yi dövüp, bıçakladı.

Çağırılan ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan Ersen A. ile Yıldıray T.’nin sağlık durumlarının ağır olduğu belirtildi. Muammer Keçeci ise tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!