Rize'de denizde kaybolan çocuk hala bulunamadı

Güncelleme Tarihi:

Rizede denizde kaybolan çocuk hala bulunamadı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2010 14:49

Rize'nin Çayeli ilçesinde, denizde kaybolan çocuğu arama çalışmaları yeniden başladı.

İlçenin Yenipazar Mahallesi mevkisinde, 2 gün önce yüzerken akıntıya kapılarak kaybolan Muhammet Erkan Çakır'ın (11) bulunması için dün olumsuz hava koşulları nedeniyle ara verilen arama çalışmalarına yeniden başlandı.

Sahil Güvenlik, Acil Durum Müdürlüğü, AKUT ve Karadeniz Dalgıçlar Spor Kulübü ekiplerince tarafından deniz altında ve kıyı şeridinde arama çalışmaları yürütülüyor.

Çalışmaları izleyen baba Yusuf Arıcı, arama çalışmalarını yeterli bulmadığını savunarak, “Dün yapılan çalışma yetersizdi. Allah bu canı verdi, kendisi aldı. İllaki bir gün cesedini tekrar bana verecek” dedi.

Kaymakam Mehmet Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arama çalışmalarının müsait olduğu zamanlarda yapıldığını ifade ederek, “Biz elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah olumlu bir netice alırız. Ailenin acısı büyük. Acı bir durum. İnşallah Çakır'ın cesedi bulunur” dedi.
Rize'nin Çayeli ilçesi Yenipazar Mahallesi mevkisinde, iki gün önce denize giren Muhammet Erkan Çakır (11) ile Halil İbrahim Şimşek (13) dalgalara kapılarak sürüklenmiş, Şimşek denizden çıkartılırken, Çakır kaybolmuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!