Rıza Sarraf ifade verdi

Güncelleme Tarihi:

Rıza Sarraf ifade verdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2014 11:40

17 Aralık Soruşturması şüphelisi Rıza Sarraf ek ifade verdi. 45 dakika ifade veren Sarraf, ardından avukatı ve koruması ile yangın merdivenlerine yöneldi.

Haberin Devamı

17 Aralık’taki rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 20 Aralık 2013’te tutuklanan ve 28 Şubat 2014’de atılı suçun lehine değişme ihtimali, delillerin toplanmış, sabit ikametgah sahibi olması, kaçma ve delilleri karartma ihtimali bulunmadığı gerekçesiyle tahliye edilen iş adamı Reza Zarrab, aynı soruşturma kapsamında Cumhuriyet Savcısı Ekrem Aydıner’e ek ifade verdi.

Sarraf’ın daha önce verdiği ifadesinde eksik kalan bazı hususların tamamlanması için yeniden ifadeye çağrıldığı öğrenildi.

45 DAKİKA KALDI, YANGIN MERDİVENİNİ KULLANDI

Saat 09.30 sıralarında avukatı Şeyda Yıldırım ile Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen Reza Zarrab, 45 dakika süren ifadesinin ardından 10.15 sıralarında adliyeden ayrıldı. Zarrab basın mensuplarının görüntü almaması için Savcı Aydıner’ın odasının bulunduğu 7’inci kattaki yangın merdivenini kullanarak adliyeden ayrıldı. Avukatının savcılığa yaptığı başvuru üzerine yaklaşık bir ay önce Sarraf hakkındaki yurt dışına çıkış yasağı da kaldırılmıştı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!