Rita'nın koltuğuna oturdu

Güncelleme Tarihi:

Ritanın koltuğuna oturdu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 1999 00:00

Haberin Devamı

Asıl adı Margarita Carmen Cansino, ama onu herkes Jennifer Lopez adıyla biliyor. Jennifer, birçok gazeteci ve sinema eleştirmenine göre Rita Hayworth'un boşalttığı koltuğa yerleşmiş durumda.

Hollywood'un sivri dilli dedikodu yazarları, 28 yaşındaki Porto Rikolu esmer güzelinin erkenden ‘‘havaya girdiğini’’ ve ‘‘Latin diva’’ havaları takındığını söyleseler de Jennifer Lopez, rüzgârları arkasına aldığının farkında. Lopez, medyanın ‘‘provokasyondan çok hoşlandığını’’ da çok iyi biliyor. Esmer güzeli, bu nedenle haberlere konu olmak için iddialı konuşmaktan da geri kalmıyor: ‘‘Geleceğimi nasıl mı görüyorum? Başarılı, uzun bir düz çizgi olarak. Demi Moore'dan daha çok dolar kazanacağıma eminim!..’’

Jennifer Lopez, rakipleri hakkında da son derece acımasız açıklamalar yapıyor. ‘‘Cameron Diaz mı? Bırakın o yarım porsiyonu...’’ diyor. Gwyneth Paltrow için ise ‘‘Brad Pitt'in sevgilisi olmaktan öte adını hiç duymadım’’ diye konuşuyor. Cindy Crawford'a ‘‘Ona hayranım. Bu kadar çirkin poposu olup da kendini ‘güzel popolu' diye yutturduğu için’’ biçiminde çatıyor.

Jennifer Lopez medyaya malzeme olacak en ufak detayı bile kullanmayı doğrusu çok iyi biliyor: Fakir bir baba, Bronx’ta sefil çocukluk yılları... Annesi de bu ‘‘medya çorbası’’nda tuzum olsu diye elinden geleni yapıyor ve kızı hakkında ‘‘Jenny, daha 11 yaşındayken bile mükemmel hatlarıyla seksi bir kızdı. Birisi hamile bırakıverecek diye hep korktum!’’ diye açıklamada bulunuyor. 15 yaşındayken ‘‘mahallenin en yakışıklı tipi’’ dediği David Cruz'la evlenen ve 10 yıl evli kalarak kendi çapında bir rekor kıran Jennifer, bugün 50 yaşındaki Tommy Mottola ile birlikte. Mariah Carey'in eski kocası olan Mottola, aynı zamanda Sony Music'in patronu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!